Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha: Παρουσίαση της νέας πιστωτικής κάρτας Blue

Τη νέα πιστωτική κάρτα Blue από την American Express, παρουσίασε στην ελληνική αγορά η Alpha Bank, η οποία έχει την αποκλειστικότητα των προϊόντων καρτών American Express για την Ελλάδα.

Alpha: Παρουσίαση της νέας πιστωτικής κάρτας Blue
Τη νέα πιστωτική κάρτα Blue από την American Express, παρουσίασε στην ελληνική αγορά η Alpha Bank, η οποία έχει την αποκλειστικότητα των προϊόντων καρτών American Express για την Ελλάδα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στα πλεονεκτήματα της κάρτας περιλαμβάνεται η επιλογή ύψους ελάχιστης καταβολής και ημερομηνίας πληρωμών, άτοκες δόσεις, πρόγραμμα μεταφοράς υπολοίπου από άλλες κάρτες με 0% επιτόκιο για 4 μήνες.

Όπως τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση, η Alpha Bank, η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα σε όλη την Ευρώπη, που υποδέχεται την κάρτα με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό.

Eπισημαίνεται επίσης, πως η Blue περιλαμβάνει:

* Καινοτομία στην αισθητική : νέα σχεδιαστική αντίληψη

* Τεχνολογία αιχμής: ενσωματωμένο smart chip, που της δίνει τη δυνατότητα να λειτουργεί αποτελεσματικά και ασφαλώς σε ηλεκτρονικό περιβάλλον

* Απεριόριστες δυνατότητες, που προλαβαίνουν τις ανάγκες

του σύγχρονου καταναλωτή.

* Membership Rewards: το πρωτοποριακό, βραβευμένο διεθνώς πρόγραμμα της American Express, που είναι ενσωματωμένο στην κάρτα, αποτελεί το μοναδικό πρόγραμμα επιβραβεύσεως στην Ελλάδα, με διεθνείς συνεργασίες και με αεροπορικές εταιρίες.

Όπως ανέφερε στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου, o κ. Σπύρος Φιλάρετος, Εντεταλμένος Διευθυντής Alpha Bank: ”Η Blue, η οποία με αυτό τον πρωτοποριακό σχεδιασμό δεν έχει κυκλοφορήσει σε καμμία άλλη Ευρωπαϊκή χώρα, παρουσιάζεται πρώτα στην ελληνική αγορά”.

Επιπλέον, επισήμανε πως ”χάρη στα Membership Rewards και στα λοιπά προνόμιά της, η Blue δικαίως μπορεί να χαρακτηρισθεί ως η κάρτα που ”ξέφυγε από το μέλλον”.

Ταυτόχρονα, ο κ. Ivan Dubovsky, Αντιπρόεδρος της American Express Global Network Services, ανέφερε: ”Η κάρτα Blue είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής

των πελατών που επιζητούν την πρωτοπορία και αντιλαμβάνονται την αξία της ασφάλειας του smart chip και ενός διεθνούς Προγράμματος Επιβραβεύσεως”.

Στα προνόμια της νέας πιστωτικής κάρτας Blue από την American Express, περιλαμβάνονται, η συμμετοχή στο Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Membership Rewards, η χρήση της Κάρτας επιβραβεύεται με Πόντους Membership Rewards σε αναλογία 2 Ευρώ - 1 Πόντος, μεταφορά υπολοίπου, δυνατότητα μεταφοράς υπολοίπου από προϊόντα του ανταγωνισμού με επιτόκιο 0% για τέσσερις μήνες και επιλογή ύψους ελαχίστης καταβολής.

Επίσης, δυνατότητα επιλογής της ελαχίστης καταβολής μεταξύ min 3% και οποιουδήποτε άλλου ποσοστού επιθυμεί ο πελάτης κατά δήλωσή του στην αίτηση, που δύναται να μεταβληθεί κατά τη διάρκεια ζωής της κάρτας, επιλογή ημερομηνίας πληρωμής και δυνατότητα επιλογής για εξόφληση των οφειλών μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου δεκαπενθημέρου κάθε μηνός.

Ακόμα, εξόφληση οφειλών που θα πραγματοποιείται, είτε με αυτόματη εξόφληση από λογαριασμό καταθέσεων με πάγια εντολή, είτε εφόσον η κάρτα είναι συνδεδεμένη με λογαριασμό καταθέσεων, μέσω ΑΤΜ, Alphaphone, Alphaline, Alpha Web Banking και τέλος μέσω του Δικτύου Καταστημάτων της Alpha Bank.

Η κάρτα προσφέρει ακόμα ασφαλιστικές καλύψεις, ταξιδιωτική ασφάλεια, άτοκες δόσεις, ανάληψη μετρητών εντός του πιστωτικού ορίου της Κάρτας, μέσω του Δικτύου Καταστημάτων, του Δικτύου ΑΤΜ Alphanet και καθώς και το διεθνές δίκτυο της American Express στο εξωτερικό.

Τέλος, δυνατότητα συνδέσεως με τραπεζικό λογαριασμό. Ειδικότερα, τα Μέλη θα μπορούν να κινούν τον Τραπεζικό τους λογαριασμό μέσω των Δικτύων ΑΤΜ Alphanet και Diasnet αντιστοίχως με τους κατόχους των λοιπών ατομικών καρτών που εκδίδει η Τράπεζα και άμεση αντικατάσταση Κάρτας.

Η ετήσια συνδρομή ανέρχεται στα 28 ευρώ για την έκδοση κάθε κύριας Κάρτας και 14 ευρώ για την έκδοση κάθε πρόσθετης κάρτας (παρέχεται η δυνατότητα εκδόσεως μέχρι δύο προσθέτων καρτών).

* Το συμβατικό επιτόκιο: 15,00%

* Αναλήψεως Μετρητών: 17,00%

* Υπερημερίας (πλέον 2,5 εκατοστιαίες μονάδες): 17,50%

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v