Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΤΕ: Δύο νέες ”έξυπνες” κάρτες για την ΕΚΟ – ΕΛΔΑ

Δύο καινούργιες ”έξυπνες” κάρτες θα εκδοθούν μέσα στους επόμενους μήνες για την υποστήριξη συγκεκριμένων προγραμμάτων μετά από συμφωνία της Εθνικής Τράπεζας και της ΕΚΟ–ΕΛΔΑ, θυγατρική του ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια.

ΕΤΕ: Δύο νέες ”έξυπνες” κάρτες για την ΕΚΟ – ΕΛΔΑ
Η Εθνική Τράπεζα δημιουργεί, για λογαριασμό της ΕΚΟ–ΕΛΔΑ, δύο διαφορετικούς τύπους καρτών, οι οποίες θα εκδοθούν μέσα στους επόμενους μήνες για την υποστήριξη συγκεκριμένων προγραμμάτων.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνει η Τράπεζα σε ανακοίνωση της, το πρώτο αφορά ένα πρόγραμμα ”πελατειακής πίστης” και θα λειτουργεί με την χρήση μίας έξυπνης κάρτας για όλους τους πελάτες λιανικής πώλησης των πρατηρίων της ΕΚΟ-ΕΛΔΑ.

Παράλληλα, το δεύτερο πρόγραμμα αφορά στην λειτουργία μιας έξυπνης εταιρικής κάρτας (fleet card) για την αγορά καυσίμων στα πρατήριά της ΕΚΟ-ΕΛΔΑ από τους κατόχους των συνεργαζομένων με την ΕΚΟ–ΕΛΔΑ επιχειρήσεων.

Και τα δύο προγράμματα, όπως τονίζει ο τραπεζικός όμιλος στην ίδια ανακοίνωση, έχουν σχεδιασθεί και θα υλοποιηθούν με βάση τις δυνατότητες της τεχνολογίας των ”έξυπνων” καρτών προσφέροντας στους δυο συνεργάτες ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, και στους πελάτες προηγμένες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Παράλληλα, με τα εν λόγω προγράμματα αξιοποιούνται πρωτοποριακές τεχνολογίες και δημιουργούνται προοπτικές περαιτέρω συνεργασιών, πάντοτε εις όφελος των πελατών των δύο εταιριών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v