Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Bank: Νέο προϊόν εγγυημένου κεφαλαίου

Ενα νέο επενδυτικό προϊόν εγγυημένου κεφαλαίου εκδίδει η Alpha Bank από τη Alpha Bank Capital Guarantee μέγιστης απόδοσης. Πρόκειται για το Alpha Bank ”EUR/USD Digital” το οποίο συνδέεται με την ισοτιμία ευρώ/δολλάριο ΗΠΑ, έχει διάρκεια τεσσάρων μηνών.

Alpha Bank: Νέο προϊόν εγγυημένου κεφαλαίου
Ένα νέο επενδυτικό προϊόν εγγυημένου κεφαλαίου της σειράς ALPHA BANK CAPITAL GUARANTEE Μεγίστης Αποδόσεως εκδίδει η Alpha Bank.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα προϊόντα της συγκεκριμένης σειράς αυτής απευθύνονται σε επενδυτές, οι οποίοι επιθυμούν να διαφοροποιήσουν μέρος του χαρτοφυλακίου τους.

Έχουν μεσομακροπρόθεσμο επενδυτικό ορίζοντα και προσφέρουν την προοπτική υψηλών αποδόσεων συνδεδεμένων με τη διακύμανση χρηματιστηριακών δεικτών της παγκόσμιας κεφαλαιαγοράς ή συναλλαγματικών ισοτιμιών.

Το προϊόν ALPHA BANK ”EUR/USD Digital” συνδέεται με την ισοτιμία Ευρώ/Δολλάριο ΗΠΑ, ενώ έχει διάρκεια τεσσάρων μηνών και προσφέρει στον επενδυτή τη δυνατότητα αποκομίσεως ετησιοποιημένης αποδόσεως 4,25% εφόσον η τιμή του δείκτη στη λήξη του προϊόντος είναι ίση ή μεγαλύτερη της αρχικής τιμής πλέον 0,0350.

Το προϊόν είναι εγγυημένου κεφαλαίου και στην περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί η ανωτέρω προϋπόθεση για την παροχή αποδόσεως επιστρέφει στον επενδυτή το κεφάλαιο επενδύσεως.



Το ελάχιστον ποσό επενδύσεως, όπως επισημαίνει στην ανακοίνωση ανέρχεται είναι της τάξεως του 5.000 ευρώ.

Οι πελάτες της Τραπέζης θα έχουν τη δυνατότητα εγγραφής στην ανωτέρω έκδοση έως και την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2004.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v