Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα πιστωτική κάρτα από EFG Eurobank Ergasias

Η νέα διεθνής πιστωτική κάρτα Gold Eurobank MasterCard, η οποία απευθύνεται σε πελάτες υψηλών εισοδημάτων, κυκλοφόρησε από τη EFG Eurobank Ergasias, με επιτόκιο 15% και ετήσια συνδρομή 60 ευρώ.

Νέα πιστωτική κάρτα από EFG Eurobank Ergasias
Στην κυκλοφορία της νέας διεθνούς πιστωτικής κάρτας Gold Eurobank MasterCard, προχώρησε η EFG Eurobank Ergasias, ολοκληρώνοντας τη σειρά των καρτών MasterCard.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της τράπεζας, η Gold Eurobank MasterCard, η οποία απευθύνεται σε πελάτες υψηλών εισοδημάτων, χαρακτηρίζεται από υψηλά πιστωτικά όρια, ανταγωνιστικό επιτόκιο 15% και ετήσια συνδρομή 60 ευρώ.

Ο κάτοχος της Gold Eurobank MasterCard, σύμφωνα με την ανακοίνωση, απολαμβάνει σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως η δυνατότητα άμεσης αντικατάστασής της κάρτας, καθώς και η παροχή μετρητών για την κάλυψη των εκτάκτων αναγκών του, σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής της κάρτας στο εξωτερικό.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα MasterCard Premium Collection, η τράπεζα τονίζει πως εξασφαλίζει συμφέρουσες προτάσεις σε επιλεγμένες επιχειρήσεις και αλυσίδες ξενοδοχείων στο εξωτερικό και αποτελεί ένα επιπλέον προνόμιο της κάρτας.

Επίσης παρέχεται δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση, η οποία καλύπτει προσωπικό ατύχημα, καθυστέρηση πτήσης, καθυστέρηση άφιξης ή απώλειας αποσκευών, προστασία αγοράς κ.ά.

Επιπλέον, η ταξιδιωτική υπηρεσία Eurobank Travel, προτείνει συμφέρουσες προτάσεις για ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό με δωρεάν παράδοση εισιτηρίων στο χώρο που επιλέγει ο πελάτης.

Σημειώνεται επίσης στην ανακοίνωση, πως ο κάτοχος της Gold Eurobank MasterCard μπορεί να πραγματοποιεί τηλεφωνικές παραγγελίες και να συμμετέχει στο Kids Club, ένα εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό Club που διοργανώνει εκδηλώσεις για παιδιά κάθε ηλικίας.

Τέλος, η Eurobank Cards, σε συνεργασία με τον όμιλο Ιατρικού Αθηνών, παρέχει στον κάτοχο της Gold Eurobank MasterCard προνόμια υγείας Health Plus.

Πιο συγκεκριμένα, παρέχει 24ωρη εφημερία, τηλεφωνική γραμμή υγείας, διαγνωστικές εξετάσεις, διευκόλυνση νοσηλείας, καθώς και μια επιπλέον εξέταση με τη δυνατότητα ελέγχου του βαθμού αθηροσκλήρυνσης των στεφανιαίων αγγείων της καρδιάς, με μια νέα, τεχνολογικά, πρωτοποριακή μέθοδο, η οποία ονομάζεται Calcium Scoring και προσφέρεται σε προνομιακή τιμή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v