Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Δύο νέα προϊόντα εγγυημένου κεφαλαίου

Δύο νέα προϊόντα εγγυημένου κεφαλαίου, της σειράς ”ΠΕΙΡΑΙΩΣ DIAMONDS”, προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς, των οποίων οι τελικές αποδόσεις είναι συνδεδεμένες με την πορεία του χρηματιστηριακού δείκτη FTSE/ASE 20.

Πειραιώς: Δύο νέα προϊόντα εγγυημένου κεφαλαίου
Δύο νέα προϊόντα εγγυημένου κεφαλαίου προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς, των οποίων οι τελικές αποδόσεις είναι συνδεδεμένες με την πορεία του χρηματιστηριακού δείκτη FTSE/ASE 20.

Συγκεκριμένα, τα νέα προϊόντα απευθύνονται σε πελάτες που έχουν καταθέσεις σε ευρώ ή και σε δολάρια Αμερικής και οι οποίοι επιθυμούν να καρπωθούν μία υψηλή δυνητική απόδοση που μπορεί να προκύψει από την άνοδο του δείκτη FTSE/ASE-20, χωρίς να χρειαστεί να μετατρέψουν το κεφάλαιο τους σε άλλο νόμισμα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τράπεζας, τα δύο νέα προϊόντα, ”DIAMOND FTSE Ανόδου VΙ” και ”DIAMOND FTSE Ανόδου USD IIΙ”, ανήκουν στη σειρά ”ΠΕΙΡΑΙΩΣ DIAMONDS”.

Είναι ειδικής μορφής προθεσμιακές καταθέσεις, που παρέχουν 100% εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη, καθώς και δυνατότητα απόδοσης μεγαλύτερης από τις παραδοσιακές προθεσμιακές καταθέσεις, η οποία εξαρτάται από την πορεία του χρηματιστηριακού δείκτη FTSE/ASE 20.

Οι εγγραφές στα νέα προϊόντα θα γίνονται, όπως υποστηρίζει η τράπεζα, από τις 19 Ιανουαρίου μέχρι και τις 27 Ιανουαρίου 2004.

Η διάρκεια της κατάθεσης είναι 3 μήνες, με έναρξη την 28/01/2004 και λήξη την 28/04/2004 και το ελάχιστο ποσό συμμετοχής είναι 10.000 ευρώ ή 10.000 δολ αντίστοιχα.



Επισημαίνεται επίσης από τη διοίκηση της τράπεζας, πως ο επενδυτής λαμβάνει απόδοση (ετησιοποιημένη) :

* 4,00% (για την κατάθεση σε Ευρώ) ή 2,00% (για την κατάθεση σε Δολάρια) αν στη λήξη της κατάθεσης ο δείκτης FTSE/ASE-20 έχει αυξηθεί πάνω από 3% σε σχέση με την τιμή

του στην έναρξη της κατάθεσης.

* Σε κάθε άλλη περίπτωση ο επενδυτής λαμβάνει μόνο το αρχικό του κεφάλαιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v