Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο επενδυτικό προϊόν από την Alpha Bank

Ένα νέο επενδυτικό προϊόν εγγυημένου κεφαλαίου, μεγίστης αποδόσεως, που απευθύνεται σε επενδυτές, οι οποίοι επιθυμούν να διαφοροποιήσουν μέρος του χαρτοφυλακίου τους, εκδίδει η Alpha Bank.

Νέο επενδυτικό προϊόν από την Alpha Bank
Ένα νέο επενδυτικό προϊόν εγγυημένου κεφαλαίου, που απευθύνεται σε επενδυτές, οι οποίοι επιθυμούν να διαφοροποιήσουν μέρος του χαρτοφυλακίου τους, εκδίδει η Alpha Bank.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τράπεζας, πρόκειται για το προϊόν Alpha Bank ”EUR/USD Digital”, το οποίο συνδέεται με την ισοτιμία ευρώ / δολλάριο ΗΠΑ, της σειράς Alpha Bank Capital Guarantee μεγίστης αποδόσεως.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, τα προϊόντα της σειράς αυτής έχουν μεσομακροπρόθεσμο επενδυτικό ορίζοντα και προσφέρουν την προοπτική υψηλών αποδόσεων, συνδεδεμένων με τη διακύμανση χρηματιστηριακών δεικτών της παγκόσμιας κεφαλαιαγοράς ή συναλλαγματικών ισοτιμιών.

Το συγκεκριμένο προϊόν έχει διάρκεια έξι μηνών και προσφέρει στον επενδυτή τη δυνατότητα αποκομίσεως ετησιοποιημένης αποδόσεως 4,00% εφόσον η τιμή του δείκτη στη λήξη του προϊόντος είναι ίση ή μεγαλύτερη της αρχικής τιμής πλέον 0,0350.

Είναι εγγυημένου κεφαλαίου και στην περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί η ανωτέρω προϋπόθεση για την παροχή αποδόσεως επιστρέφει στον επενδυτή το κεφάλαιο επενδύσεως.

Τέλος, τονίζει η διοίκηση της τράπεζας, πως οι επενδυτές έχουν δικαίωμα εγγραφής στη συγκεκριμένη έκδοση έως την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2004.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v