Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο εορταστικό καταναλωτικό δάνειο από Πειραιώς

Στη διάθεση ενός νέου καταναλωτικού δανείου ”Εορταστική Επιλογή” για την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων 2003, το οποίο ανέρχεται έως ποσού 6.000 ευρώ, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς.

Νέο εορταστικό καταναλωτικό δάνειο από Πειραιώς
Στη διάθεση ενός νέου καταναλωτικού δανείου ”Εορταστική Επιλογή” για την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων 2003, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς.

Το νέο αυτό προϊόν εντάσσεται στην οικογένεια των καταναλωτικών δανείων ”Δανειακές Επιλογές”, που διαθέτει η Τράπεζα Πειραιώς από το Σεπτέμβριο.

Το δάνειο αυτό σχεδιάστηκε για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες του καταναλωτικού κοινού κατά την περίοδο των εορτών και φθάνει μέχρι το ποσό των 6.000 ευρώ.



Η ”Εορταστική Επιλογή” προσφέρεται με περίοδο χάριτος 2 μηνών, με αποτέλεσμα ο δανειολήπτης να καταβάλει την πρώτη δόση του δανείου του τον τρίτο μήνα μετά την εκταμίευσή του. Το επιτόκιο είναι σταθερό 3% για τους δύο πρώτους μήνες του δανείου και ελκυστικό κυμαινόμενο για την υπόλοιπη διάρκειά του (σήμερα 9,5%).

Το δάνειο ”Εορταστική Επιλογή” θα διατίθεται από όλα τα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς από τις 21/11/2003, με ταχύτατη διαδικασία χορήγησης και, όπως πάντα, φιλική εξυπηρέτηση.

Για τους πελάτες που επιθυμούν να δανειστούν ποσά μεγαλύτερα από 6.000 ευρώ, η Τράπεζα έχει πάντοτε στη διάθεση της πελατείας τις Δανειακές Επιλογές, τα καταναλωτικά δάνεια με ”προσωποποιημένο” επιτόκιο, που διαμορφώνεται ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του δανείου, την πιστοληπτική ικανότητα του πελάτη, καθώς και τη γενικότερη συνεργασία του με τη τράπεζα (π.χ. πληρωμή μισθοδοσίας μέσω της Τράπεζας, σημαντικές καταθέσεις ή επενδύσεις).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v