Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρόγραμμα ” Ανταμοιβή” από την Εθνική Τράπεζα

Tο πρόγραμμα επιστροφής μετρητών ”Ανταμοιβή” καθιερώνει για τους κατόχους πιστωτικών καρτών της, η Εθνική Τράπεζα, με το οποίο επιστρέφει το 1% του συνόλου των συναλλαγών τους για αγορές πάνω των 900 ευρώ.

Πρόγραμμα ” Ανταμοιβή” από την Εθνική Τράπεζα
Tο πρόγραμμα επιστροφής μετρητών (Cash Back), ”Ανταμοιβή” καθιερώνει για τους κατόχους πιστωτικών καρτών της, η Εθνική Τράπεζα.

Συγκεκριμένα, με το Πρόγραμμα ”Ανταμοιβή”, οι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών της ΕΤΕ που θα πραγματοποιήσουν συναλλαγές (Αγορές, Αναλήψεις Εσωτερικού - Εξωτερικού ) ύψους 900 ευρώ και άνω από το Δεκέμβριο του 2003 έως το Φεβρουάριο του 2004 θα λάβουν ως επιστροφή μετρητών το 1% του συνόλου των συναλλαγών τους, με πίστωση στο λογαριασμό Μαρτίου 2004. Ταυτόχρονα θα συμμετέχουν σε κλήρωση που θα αναδείξει 5 τυχερούς, οι οποίοι θα κερδίσουν από ένα Αυτοκίνητο Alfa Romeo 156.

Επιπλέον όσοι από τους κατόχους πιστωτικών καρτών της ΕΤΕ πραγματο ποιήσουν συναλλαγές άνω των 2.500 ευρώ στο ίδιο χρονικό διάστημα θα κερδίσουν πέραν της επιστροφής του 1%, δώρο και μια φωτογραφική μηχανή Kodak KB Zoom.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v