Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Νέα στεγαστικά δάνεια για μετανάστες

Η Τράπεζα Πειραιώς, προσφέρει από τη Δευτέρα 13/10/03 ειδικό ολοκληρωμένο πακέτο τραπεζικών προϊόντων για οικονομικούς μετανάστες, τώρα που όλο και περισσότεροι από αυτούς αποκτούν νομιμότητα και μονιμότητα κατοίκου της χώρας.

Πειραιώς: Νέα στεγαστικά δάνεια για μετανάστες
Η Τράπεζα Πειραιώς, προσφέρει από τη Δευτέρα 13/10/03 ειδικό ολοκληρωμένο πακέτο τραπεζικών προϊόντων για οικονομικούς μετανάστες, τώρα που όλο και περισσότεροι από αυτούς αποκτούν νομιμότητα και μονιμότητα κατοίκου της χώρας.

Στόχος είναι να βοηθηθούν να αντιμετωπίσουν την οικονομική τους διαχείριση και την κοινωνική ένταξη της οικογένειάς τους με ασφάλεια και σιγουριά.

Στεγαστικά δάνεια με πολύ χαμηλό ελάχιστο απαιτούμενο εισόδημα (€ 4.000), ευέλικτη διαδικασία αξιολόγησης της πιστοληπτικής ικανότητας και προνομιακά επιτόκια.

Συγκεκριμένα:

* Στεγαστικό δάνειο με κυμαινόμενο επιτόκιο 5,5% και δυνατότητα περιόδου χάριτος μέχρι 6 μήνες.

* Στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο 3,8% για τον πρώτο χρόνο.

* Στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο 5,8% για τα πρώτα 5 χρόνια.

Όλα τα στεγαστικά δάνεια δίνονται για αγορά, ανέγερση, αποπεράτωση ή επισκευή κατοικίας, με χαμηλό ελάχιστο ποσό δανείου 10.000 ευρώ, ώστε να μπορούν να καλύψουν όλες τις περιπτώσεις δανείων, μεγάλη διάρκεια αποπληρωμής μέχρι 30 χρόνια, ώστε η μηνιαία δόση να είναι χαμηλή και να μην επιβαρύνει ιδιαίτερα το μηνιαίο προϋπολογισμό τους.

Παράλληλα, ο δανειολήπτης μπορεί να λάβει Ανοιχτό δάνειο 3.000 ευρώ με προνομιακό επιτόκιο και μηδενική δαπάνη εξέτασης αιτήματος, αλλά και πιστωτική κάρτα με μειωμένο επιτόκιο και μηδενική ετήσια συνδρομή για όλη τη διάρκεια του δανείου.

Καταθετικά προϊόντα, με κύρια έμφαση σε λογαριασμούς Ταμιευτηρίου αλλά και προθεσμιακών καταθέσεων με καλύτερες αποδόσεις, όπου αυτό κρίνεται εφικτό.

Μεταφορά Κεφαλαίων για εύκολη, οικονομική και ασφαλή μεταφορά χρημάτων στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, με τη χρήση εμβασμάτων και της υπηρεσίας Moneygram.

Τραπεζοασφαλιστικά προϊόντα, όπως το ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΦ’ ΑΠΑΞ Συνταξιοδοτικό και το ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΦ΄ΑΠΑΞ Παιδικό, ειδικά προσαρμοσμένα για την κατηγορία αυτή πελατών.

Ασφαλιστικά προϊόντα Ζωής-Υγείας της ING Πειραιώς.

Ο κάτοχος οποιουδήποτε από τα τραπεζικά προϊόντα εφοδιάζεται με την χρεωστική κάρτα Wincard VISA Electron, που του επιτρέπει να κάνει αναλήψεις από ΑΤΜ ή και να πληρώνει τις αγορές του με άμεση χρέωση του τραπεζικού του λογαριασμού.

Το πακέτο αυτό λύσεων θα εμπλουτίζεται με νέα προϊόντα και υπηρεσίες, ιδιαίτερα για τους προερχόμενους από τις Βαλκανικές χώρες, όπου η Τράπεζα Πειραιώς έχει σημαντική παρουσία.

Σημειώνεται ότι η θυγατρική της Tirana Bank έχει το μεγαλύτερο δίκτυο από όλες τις ξένες τράπεζες στην Αλβανία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v