Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο προϊόν εγγυημένου κεφαλαίου από Alpha Bank

Η Alpha Bank εκδίδει ένα νέο επενδυτικό προϊόν εγγυημένου κεφαλαίου τo Alpha Bank ”FTSE/ASE-20 Up&Out” της σειράς Alpha Bank Capital Guarantee Τελικής Τιμής, που συνδέεται με το δείκτη FTSE/ASE-20TM του ΧΑ.

Νέο προϊόν εγγυημένου κεφαλαίου από Alpha Bank
Η Alpha Bank εκδίδει ένα νέο επενδυτικό προϊόν εγγυημένου κεφαλαίου της σειράς Alpha Bank Capital Guarantee Τελικής Τιμής.

Τα προϊόντα της σειράς αυτής απευθύνονται σε επενδυτές, οι οποίοι επιθυμούν να διαφοροποιήσουν μέρος του χαρτοφυλακίου τους. Eπίσης, έχουν μεσομακροπρόθεσμο επενδυτικό ορίζοντα και προσφέρουν την προοπτική υψηλών αποδόσεων συνδεδεμένων με τη διακύμανση χρηματιστηριακών δεικτών της παγκόσμιας κεφαλαιαγοράς ή συναλλαγματικών ισοτιμιών.

Το προϊόν Alpha Bank ”FTSE/ASE-20 Up&Out” συνδέεται με το δείκτη FTSE/ASE-20TM του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών. Το προϊόν έχει διάρκεια δύο ετών και προσφέρει στον επενδυτή τη δυνατότητα συμμετοχής με ποσοστό 100% στην άνοδο του δείκτη του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών FTSE/ASE-20, εφ’ όσον αυτή δεν υπερβεί το 140% της τιμής του δείκτη στην έναρξη του προϊόντος. Εάν η τιμή του δείκτη υπερβεί το επίπεδο αυτό σε οποιαδήποτε στιγμή καθ’ όλη τη διάρκεια του προϊόντος, η απόδοση του προϊόντος στη λήξη θα είναι 3,00%, ανεξάρτητα από την τελική τιμή του δείκτη.

Το προϊόν είναι εγγυημένου κεφαλαίου και στην περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί η ανωτέρω προϋπόθεση για την παροχή αποδόσεως επιστρέφει στον επενδυτή το κεφάλαιο επενδύσεως.



Οι πελάτες της Τραπέζης θα έχουν τη δυνατότητα εγγραφής στην ανωτέρω έκδοση έως και την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2003.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v