Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Bank: Μείωση επιτοκίων σε προσωπικά δάνεια

Μείωση των επιτοκίων για τα προσωπικά και καταναλωτικά δάνεια, τα οποία, ωστόσο, διατηρεί σταθερά για τη νέα σειρά Alpha 1/2/3 που απευθύνεται σε παιδιά εφήβους και νέους ανακοίνωσε η Alpha Bank. Νέο επενδυτικό προϊόν εγγυημένου κεφαλαίου.

Alpha Bank: Μείωση επιτοκίων σε προσωπικά δάνεια
Μείωση των επιτοκίων για τα προσωπικά και καταναλωτικά δάνεια, τα οποία ισχύουν από χθες (31 Ιουλίου 2003) ανακοίνωσε η Alpha Bank, διατηρώντας τα ωστόσο σταθερά για τη νέα σειρά Alpha 1/2/3 η οποία απευθύνεται σε παιδιά εφήβους και νέους. Επιπλέον, η Τράπεζα εκδίδει ένα νέο επενδυτικό προϊόν εγγυημένου κεφαλαίου.

Αναλυτικότερα, για το Ανοικτό Προσωπικό Δάνειο Alpha 700, το επιτόκιο μειώνεται στο 11,80% κυμαινόμενο από 12% που ίσχυε πρωτύτερα.

Σε ό,τι αφορά το Προσωπικό Δάνειο Alpha 702, το επιτόκιο μειώνεται στο 11,50% σταθερό, από 12,25% που ίσχυε πριν, ενώ σχετικά με το καταναλωτικό δάνειο Alpha 701 το επιτόκιο διαμορφώνεται στο 10% από 10,70% που ήταν ή σε 11,25% σταθερό, ανάλογα με το ποσοστό συμμετοχής του πελάτη στην αξία του αγαθού.

Ωστόσο, τα επιτόκια της νέας σειράς που προσφέρει η Τράπεζα και συγκεκριμένα της σειράς Alpha 1/2/3 παραμένουν ως είχαν και συγκεκριμένα για το Προσωπικό Δάνειο το επιτόκια διατηρείται στο 10,35% σταθερό, για το Καταναλωτικό Δάνειο στο 8,5% ή 9,56% σταθερό, ανάλογα με το ποσοστό συμμετοχής του πελάτη στην αξία του αγαθού και για το Δάνειο Μεταπτυχιακών Σπουδών παραμένει στο 8,50% ή 9,56% σταθερό, ανάλογα με το ποσοστό συμμετοχής του φοιτητή στη δαπάνη των μεταπτυχιακών σπουδών.

Αναφορικά με το νέο επενδυτικό προϊόν εγγυημένου κεφαλαίου που εκδίδει η Alpha Bank, είναι της σειράς Alpha Bank Capital Guarantee Μεγίστης Αποδόσεως.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τράπεζας, τα προϊόντα της σειράς αυτής απευθύνονται σε επενδυτές, οι οποίοι επιθυμούν να διαφοροποιήσουν μέρος του χαρτοφυλακίου τους, ενώ προσφέρουν την προοπτική υψηλής αποδόσεως, στην περίπτωση ικανοποιήσεως συγκεκριμένων συνθηκών στις διεθνείς αγορές χρήματος και κεφαλαίου, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα το αρχικό κεφάλαιο του επενδυτή.

Το προϊόν Alpha Bank ”FTSE/ASE-20 Lock-Out” συνδέεται με τον δείκτη FTSE/ASE-20TM του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών.

Έχει διάρκεια έξι μηνών και προσφέρει τη δυνατότητα αποκομίσεως ετησιοποιημένης αποδόσεως 5,00% εφόσον η τιμή του δείκτη καθ’ όλη τη διάρκεια του προϊόντος παραμείνει μεγαλύτερη από το 90% και μικρότερη από το 120% της τιμής του δείκτη στην έναρξη.

Επίσης, όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση της Τράπεζας, το προϊόν είναι εγγυημένου κεφαλαίου και στην περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί η ανωτέρω προϋπόθεση για την παροχή αποδόσεως επιστρέφει στον επενδυτή το κεφάλαιο επενδύσεως.



Τέλος, σημειώνεται πως οι πελάτες της Τράπεζας θα έχουν τη δυνατότητα εγγραφής στην ανωτέρω έκδοση έως και την Παρασκευή 8 Αυγούστου 2003.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v