Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Νέο προϊόν της σειράς Πειραιώς Diamonds

Ένα νέo Προϊόν Εγγυημένου Κεφαλαίου, της σειράς ”ΠΕΙΡΑΙΩΣ DIAMONDS”, το DIAMOND FTSE 4,2 Ανόδου προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς και το οποίο παρέχει εγγύηση για το 100% του κεφαλαίου του καταθέτη-επενδυτή.

Πειραιώς: Νέο προϊόν της σειράς Πειραιώς Diamonds
Ένα νέo Προϊόν Εγγυημένου Κεφαλαίου, της σειράς ”ΠΕΙΡΑΙΩΣ DIAMONDS”, το DIAMOND FTSE 4,2 Ανόδου, προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς με σκοπό την ικανοποίηση των αναγκών του καταθέτη-επενδυτή για εναλλακτικές λύσεις τοποθέτησης.

Το νέο ”ΠΕΙΡΑΙΩΣ DIAMONDS”, είναι μια ειδική μορφή προθεσμιακής κατάθεσης που παρέχει 100% εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη, καθώς και τη δυνατότητα απόδοσης μεγαλύτερης από τις παραδοσιακές προθεσμιακές καταθέσεις, η οποία εξαρτάται από την πορεία του χρηματιστηριακού δείκτη FTSE/ASE 20.

Το ”DIAMOND FTSE 4,2 Ανόδου” είναι μια προθεσμιακή κατάθεση σε ευρώ, της οποίας η τελική απόδοση είναι συνδεδεμένη με την πορεία του χρηματιστηριακού δείκτη FTSE/ASE 20.

Η διάρκεια της κατάθεσης είναι 6 μήνες, με έναρξη την 25/7/2003 και λήξη την 26/1/2004 και το ελάχιστο ποσό συμμετοχής είναι 10.000 ευρώ.

Ο επενδυτής λαμβάνει απόδοση (σε ετήσια βάση) :

α) 4,20% αν στη λήξη της κατάθεσης ο δείκτης FTSE/ASE-20 έχει αυξηθεί τουλάχιστον κατά 5% σε σχέση με την τιμή του στην έναρξη της κατάθεσης.

β) Σε κάθε άλλη περίπτωση, ο επενδυτής λαμβάνει μόνο το αρχικό του κεφάλαιο.

Το σύνολο των τόκων καταβάλλεται στη λήξη της κατάθεσης.

Οι εγγραφές θα γίνονται από τις 16 Ιουλίου μέχρι και τις 24 Ιουλίου 2003 με σειρά προτεραιότητας, μέσω των καταστημάτων της Τράπεζας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v