Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Bank: Νέο προϊόν εγγυημένου κεφαλαίου

Νέο επενδυτικό προϊόν εγγυημένου κεφαλαίου της σειράς Alpha Bank Capital Guarantee μέγιστης απόδοσης, εκδίδει η Alpha Bank, η οποία από το τέλος Ιουνίου διαθέτει το ”Alpha Πένταθλον”, ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα που απευθύνεται σε επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες.

Alpha Bank: Νέο προϊόν εγγυημένου κεφαλαίου
Ένα νέο επενδυτικό προϊόν εγγυημένου κεφαλαίου της σειράς Alpha Bank Capital Guarantee μέγιστης απόδοσης εκδίδει η Alpha Bank.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Τράπεζας, τα προϊόντα της συγκεκριμένης σειράς απευθύνονται σε επενδυτές, οι οποίοι επιθυμούν να διαφοροποιήσουν μέρος του χαρτοφυλακίου τους.

Επιπλέον, προσφέρουν την προοπτική υψηλής αποδόσεως, στην περίπτωση ικανοποιήσεως συγκεκριμένων συνθηκών στις διεθνείς αγορές χρήματος και κεφαλαίου διασφαλίζοντας ταυτόχρονα το αρχικό κεφάλαιο του επενδυτή.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, το προϊόν ”Alpha Bank FTSE/ASE-20 Digital” συνδέεται με το δείκτη FTSE/ASE-20TM του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών.

Το προϊόν έχει διάρκεια έξι μηνών και προσφέρει τη δυνατότητα αποκομίσεως ετησιοποιημένης αποδόσεως 4,10% εφόσον η τιμή του δείκτη στη λήξη του προϊόντος είναι μεγαλύτερη κατά 5% ή περισσότερο της τιμής αυτού στην έναρξη.

Το προϊόν είναι εγγυημένου κεφαλαίου και στην περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί η ανωτέρω προϋπόθεση για την παροχή αποδόσεως επιστρέφει στον επενδυτή το κεφάλαιο επενδύσεως.



Τέλος, σημειώνεται πως οι πελάτες της Alpha Bank θα έχουν τη δυνατότητα εγγραφής στην ανωτέρω έκδοση έως και την Παρασκευή 11 Ιουλίου 2003.

Eξάλλου, η Alpha Bank, από 30 Ιουνίου 2003 διαθέτει το ”Alpha Πένταθλον”, ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα επιβραβεύσεως, το οποίο απευθύνεται σε επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες και περιλαμβάνει πέντε κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών:

* Δάνεια με τους καλύτερους όρους της αγοράς και με το πλεονέκτημα της επιστροφής του 10% των τόκων.

*Ολοκληρωμένα Ασφαλιστικά Προγράμματα, με έκπτωση επί των ασφαλίστρων

* Προηγμένες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες.

* Ευέλικτους Λογαριασμούς Καταθέσεων.

* Εταιρικές και Προσωπικές Κάρτες.

Κάθε επιχείρηση και ελεύθερος επαγγελματίας που συγκεντρώνει πέντε προϊόντα ή υπηρεσίες, επιλέγοντας ένα τουλάχιστον από κάθε κατηγορία, αναδεικνύεται ”Πενταθλητής” και επιβραβεύεται με ένα από τα ακόλουθα έπαθλα της επιλογής του:

* Λογισμικά Πακέτα, για την εμπορική διαχείριση ή/και τη διαχείριση αξιογράφων της επιχειρήσεως.

* Προγράμματα Εταιρικής Κινητής Τηλεφωνίας, χωρίς πάγιο τέλος.

* Συμμετοχή σε Ημερίδες Εκπαιδεύσεως για θέματα όπως λογιστικά, φορολογικά, πωλήσεων κ.ά.

Συμμετοχή στο ”Alpha Πένταθλον”, το μεγαλύτερο πρόγραμμα επιβραβεύσεως επιχειρήσεων και επαγγελματιών, μπορούν να δηλώσουν όλες οι επιχειρήσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες, σε οποιοδήποτε από τα 400 Kαταστήματα της Alpha Bank, της Επίσημης Τραπέζης των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v