Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Bank: Nέα σειρά προϊόντων για παιδιά

Η Alpha Bank, δημιούργησε τη νέα πρωτοποριακή σειρά ALPHA 1 | 2 | 3 για κάθε παιδί, που ισχύει από την ημέρα που θα γεννηθεί μέχρι και τα 27 του χρόνια.

Alpha Bank: Nέα σειρά  προϊόντων για παιδιά
Η Alpha Bank, δημιούργησε τη νέα πρωτοποριακή σειρά ALPHA 1 | 2 | 3 για κάθε παιδί, από την ημέρα που θα γεννηθεί μέχρι και τα 27 του χρόνια.

Οπως επισημαίνεται, η σειρά ALPHA 1 | 2 | 3 διευκολύνει τους γονείς να προσφέρουν στα παιδιά τους ένα πιο σίγουρο οικονομικά μέλλον και να καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες. Παράλληλα, ανοίγει στα ίδια τα παιδιά, τους εφήβους και τους νέους, ευκαιρίες και προσφέρει εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν να σταθούν γερά στα πόδια τους.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της σειράς προσαρμόζονται και εξελίσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των παιδιών, των εφήβων, των νέων και της οικογένειάς τους, σε κάθε στάδιο της ζωής τους, όπως άλλωστε συμβολίζει και το λογότυπό της:

* ALPHA 1 | 2 | 3 για παιδιά έως και 14 ετών.

* ALPHA 1 | 2 | 3 για εφήβους 15 έως και 17 ετών.

* ALPHA 1 | 2 | 3 για νέους 18 έως και 27 ετών, εργαζομένους, φοιτητές και άλλους.

Τα προϊόντα της σειράς προσφέρονται με ιδιαίτερα προνομιακούς όρους:

* Λογαριασμοί καταθέσεων για παιδιά και εφήβους αντιστοίχως, με προνομιακό επιτόκιο, τα πρώτα ευρώ, δώρο και bonus επιβραβεύσεως για να ενθαρρύνουν την αποταμίευση.

* Λογαριασμός καταθέσεων με προνομιακό επιτόκιο και δώρο καλωσορίσματος, που ενθαρρύνει την αποταμίευση και καλύπτει το νέο σε μια έκτακτη ανάγκη.

* Ασφαλιστικά προγράμματα για παιδιά και εφήβους, που εξασφαλίζουν τη δημιουργία κεφαλαίου για τις μελλοντικές ανάγκες του παιδιού, και επιβραβεύουν την πρόοδό του.

*Δάνεια με προνομιακούς όρους για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των παιδιών των εφήβων και των νέων, επένδυση για το μέλλον τους.

* Κάρτες για γονείς και για νέους, με προνομιακούς όρους, που προσφέρουν, σε συνεργασία με επιλεγμένες επιχειρήσεις και οργανισμούς, εκπτώσεις και άλλες οικονομικές διευκολύνσεις, συμβάλλοντας στο μέτρο που είναι δυνατό, στη ”μείωση” των καθημερινών εξόδων των γονέων και των νέων.

Επίσης, η σειρά ALPHA 1 | 2 | 3, σε συνεργασία με άλλους οργανισμούς, όπως μουσεία, περιβαλλοντικές οργανώσεις, επιχειρήσεις, πολιτιστικά ιδρύματα, προσφέρει την ευκαιρία στα παιδιά, στους εφήβους και τους νέους να βιώσουν εμπειρίες που θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και θα τους ανοίξουν νέους ορίζοντες.

Με την ενεργό συμμετοχή τους σε εθελοντική εργασία και εκπαιδευτικά προγράμματα, μπορούν να συμβάλλουν ουσιαστικά στην επίλυση καίριων προβλημάτων του τόπου τους, όπως στην προστασία του φυσικού πλούτου και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Μέσα από ανάλογα προγράμματα και επισκέψεις σε επιχειρήσεις (μονάδες οινοποιείων, μονάδες οικοτουρισμού, βιοκαλλιέργειες κ.λπ.) μπορούν να γνωρίσουν ”νέα” επαγγέλματα, που μπορούν να συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας και την ποιότητα ζωής. Μέσα από διαγωνισμούς και πολιτιστικές εκδηλώσεις θα έχουν τη δυνατότητα να αναδείξουν τη δημιουργικότητά τους.

Τέλος, η ιστοσελίδα www.alpha1-2-3.gr πλαισιώνει αυτή την προσπάθεια και παρέχει χρήσιμες πληροφορίες στους γονείς, ταξιδεύει τους μικρούς επισκέπτες στην αρχαία Ελλάδα με τη νομισματική συλλογή της Τραπέζης και μεταμορφώνει τη μάθηση σε παιχνίδι. Ακόμα, παρέχει στους εφήβους και στους νέους ψυχαγωγία και πλούσια ενημέρωση στα θέματα που τους ενδιαφέρουν (ταξίδια, πολιτιστικά και εκπαιδευτικά θέματα, υποτροφίες και επαγγέλματα κ.ά).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v