Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Bank: Μείωση και στα στεγαστικά με σταθερό

Μείωση και στα στεγαστικά δάνεια με σταθερό επιτόκιο ανακοίνωσε η Alpha Bank, ως συμπληρωματική κίνηση στα νέα επιτόκια που ανακοίνωσε την περασμένη Δευτέρα (9 Ιουνίου) αμέσως μετά τη μείωση των επιτοκίων από την Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα. Δείτε τους νέους πίνακες.

Alpha Bank: Μείωση και στα στεγαστικά με σταθερό
Μείωση και στα στεγαστικά δάνεια με σταθερό επιτόκιο ανακοίνωσε η Alpha Bank, ως συμπληρωματική κίνηση στα νέα επιτόκια που ανακοίνωσε την περασμένη Δευτέρα (9 Ιουνίου) αμέσως μετά τη μείωση των επιτοκίων από την Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα.

Τότε η Alpha Bank προχώρησε σε ισόποση μείωση των κυμαινομένων επιτοκίων ιδιωτών στα στεγαστικά και τα καταναλωτικά δάνεια, καθώς και στις κάρτες.

Τη σημερινή μείωση σχολίασε και ο πρόεδρος και δ.σ. της τράπεζας, Γ. Κωστόπουλος, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: ”Είμαστε στην ευχάριστη θέση σήμερα να ανακοινώσουμε σημαντική μείωση στα σταθερά επιτόκια των στεγαστικών μας δανείων, επιδιώκοντας να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας συμφέρουσες λύσεις που ελαφρύνουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό.”

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Alpha Bank, όσοι επιλέξουν το Alpha Στεγαστικό Πρόγραμμα εξασφαλίζουν τα χαμηλότερα σταθερά επιτόκια της αγοράς διάρκειας 3 έως 15 ετών.

Συγκεκριμένα τα επιτόκια στο Alpha Στεγαστικό Πρόγραμμα, διαμορφώνονται για τα 3 έτη σε 4,60%, για τα 5 έτη σε 5,15% για τα 7 έτη στο 5,60% για τα 10 έτη σε 6% και για τα 15 έτη σε 6,40%, ενώ σημειώνεται ότι το επιτόκιο για τους πρώτους 18 μήνες διαμορφώνεται σε 4%.

Παράλληλα, οι πελάτες που έχουν ήδη στεγαστικά δάνεια με την Alpha Bank και επιλέξουν σταθερό επιτόκιο, είτε κατά την διάρκεια ισχύος κυμαινομένου επιτοκίου είτε στη λήξη της περιόδου σταθερού επιτοκίου, ωφελούνται από τις κατωτέρω μειώσεις επιτοκίων:

Ειδικότερα, τα σταθερά επιτόκια στεγαστικών δανείων για τα 3 έτη διαμορφώνονται σε 5% από 5,50%, για τα 5 έτη σε 5,40% από 5,80%, για τα 7 έτη σε 5,90% από 6,10%, για τα 10 έτη σε 6,20% από 6,50% και τέλος για τα 15 έτη σε 6,40% από 6,75%.

Τα ανωτέρω επιτόκια προσαυξάνονται με την εισφορά του Ν. 128/75

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v