Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τράπεζα Πειραιώς: Δύο νέα καταθετικά προϊόντα

Δυο νέα προϊόντα Εγγυμένου Κεφαλαίου της σειράς ”Πειραιώς Diamonds” προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς. Πρόκειται για ειδική μορφή προθεσμιακών καταθέσεων που παρέχουν 100% εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη μαζί με ελάχιστη εγγυημένη απόδοση.

Τράπεζα Πειραιώς: Δύο νέα καταθετικά προϊόντα
Δυο νέα προιόντα Εγγυμένου Κεφαλαίου της σειράς ”Πειραιώς Diamonds” προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς, ανταποκρινόμενη στην αυξημένη ζήτηση και θέλοντας να καλύψει την ανάγκη των καταθετών / επενδυτών για εναλλακτικές λύσεις τοποθέτησης.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Τράπεζας, τα νέα ”Πειραιώς Diamonds” είναι μια ειδική μορφή προθεσμιακών καταθέσεων που παρέχουν 100% εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη, μαζί με μία ελάχιστη εγγυημένη απόδοση, καθώς και τη δυνατότητα απόδοσης μεγαλύτερης από τις παραδοσιακές προθεσμιακές καταθέσεις, η οποία εξαρτάται από την πορεία της ισοτιμίας ευρώ/δολαρίου.

Τα δύο νέα προϊόντα, για τα οποία οι εγγραφές θα γίνονται από σήμερα Δευτέρα 9 Ιουνίου μέχρι και τις 17 Ιουνίου 2003 (με σειρά προτεραιότητας), μέσω των καταστημάτων της Τράπεζας, είναι :

- ”Diamond EuroDollar Ανόδου ΙΙΙ”: Πρόκειται για προθεσμιακή κατάθεση σε ευρώ, της οποίας η τελική απόδοση είναι συνδεδεμένη με την πορεία της ισοτιμίας ευρώ/δολαρίου. Η διάρκεια της κατάθεσης είναι 3 μήνες, με έναρξη την 18/6/2003 και λήξη την 18/9/2003 και το ελάχιστο ποσό συμμετοχής είναι 10.000 ευρώ.

Η τελική ετησιοποιημένη απόδοση, στη λήξη, θα είναι :

* 4% εάν η συναλλαγματική ισοτιμία ευρώ/δολαρίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, γίνει, οποιαδήποτε ημέρα κατά τη διάρκεια της κατάθεσης, ίση ή μεγαλύτερη από το 106% της Ισοτιμίας Έναρξης

* 0,50% σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση.

- ”Diamond EuroDollar Καθόδου ΙΙΙ”: Αφορά σε προθεσμιακή κατάθεση σε ευρώ, η τελική απόδοση της οποίας είναι συνδεδεμένη με την πορεία της ισοτιμίας ευρώ/δολαρίου. Η διάρκεια της κατάθεσης είναι 3 μήνες, με έναρξη την 18/6/2003 και λήξη την 18/9/2003 και το ελάχιστο ποσό συμμετοχής είναι 10.000 ευρώ.

Η τελική ετησιοποιημένη απόδοση, στη λήξη, θα είναι :

* 4% εάν η συναλλαγματική ισοτιμία EUR/USD της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, γίνει, οποιαδήποτε ημέρα κατά τη διάρκεια της κατάθεσης, ίση ή μικρότερη από το 94% της Ισοτιμίας Έναρξης,

* 0,50% σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση.

Σημειώνεται πως αναλυτική ενημέρωση για τα προϊόντα, παρέχεται από τα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς, στο τηλέφωνο 800 11 20000 και από την ιστοσελίδα της Τράπεζας www.piraeusbank.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v