Πειραιώς: Τα νέα αμοιβαία από την ING Πειραιώς

Πραγματοποιήθηκε από την ING Πειραιώς ΑΕΠΕΥ, η παρουσίαση των αμοιβαίων κεφαλαίων μερικής προστασίας κεφαλαίου ING Protected Mixed Funds, που δίδουν στους επενδυτές την δυνατότητα συμμετοχής στις ανοδικές κινήσεις της ευρωπαικής χρηματιστηριακής αγοράς.

Πειραιώς: Τα νέα αμοιβαία  από την ING Πειραιώς
Πραγματοποιήθηκε από την ING Πειραιώς ΑΕΠΕΥ, η παρουσίαση των αμοιβαίων κεφαλαίων μερικής προστασίας κεφαλαίου ING Protected Mixed Funds.

Πρόκειται για αμοιβαία κεφάλαια της ING με έδρα το Λουξεμβούργο τα οποία συνδυάζουν την μερική προστασία του επενδυόμενου κεφαλαίου ενώ δίδουν στους επενδυτές την δυνατότητα συμμετοχής στις ανοδικές κινήσεις της ευρωπαικής χρηματιστηριακής αγοράς.

Σημαντικό πλεονέκτημα των αμοιβαίων κεφαλαίων αυτών, όπως επισημάνθηκε, αποτελεί η ανοδική προσαρμογή της κατώτατης τιμής προστασίας κεφαλαίου κάθε φορά που το αμοιβαίο κεφάλαιο καταγράφει νέα ανώτατη τιμή μεριδίου.

Επίσης, η σημαντική ρευστότητα και η ευελιξία που προσφέρει στον επενδυτή καθώς, αντίθετα από τα υπάρχοντα προϊόντα στην ελληνική αγορά, δεν υπάρχει χρονική δέσμευση στο επενδεδυμένο κεφάλαιο ενώ δίδεται η δυνατότητα επιλογής του επιπέδου προστασίας που επιθυμεί ο επενδυτής με βάση το προφίλ του και τις προσδοκίες του.

Protected Mix Funds διατίθενται σε τρεις μορφές (Protected Mix 70, 80 ή 90) ανάλογα με το επιθυμητό επίπεδο προστασίας του κεφαλαίου και η κατώτατη αρχική συμμετοχή είναι 1500 ευρώ.

Τα νέα αυτά αμοιβαία κεφάλαια διατίθενται, μαζί με μία οικογένεια 16 αμοιβαίων κεφαλαίων ING Λουξεμβούργου και 12 αμοιβαίων κεφαλαίων ING Πειραιώς από το δίκτυο καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς καθώς και από το δίκτυο εξουσιοδοτημένων ασφαλιστικών συμβούλων της ING.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v