Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Εξόφληση λογαρισμών ΔΕΗ μέσω win bank

Τη δυνατότητα εξόφλησης λογαριασμών ΔΕΗ, μέσω win bank, προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς στους πελάτες της. Οι λογαριασμοί, μπορούν να εξοφλούνται από όλο το δίκτυο των ΑΤΜ, μέσω Internet ή μέσω τηλεφώνου με άμεση χρέωση τραπεζικού λογαριασμού.

Πειραιώς: Εξόφληση λογαρισμών ΔΕΗ μέσω win bank
Τους λογαριασμούς ΔΕΗ, δικούς τους ή και τρίτων, μπορούν τώρα να εξοφλούν οι πελάτες του oμίλου της Τράπεζας Πειραιώς μέσω win bank.

Οι λογαριασμοί αυτοί, μπορούν να εξοφλούνται από όλο το δίκτυο των ΑΤΜ της τράπεζας μέσω Internet ή μέσω τηλεφώνου με άμεση χρέωση τραπεζικού λογαριασμού που τηρούν στην Τράπεζα Πειραιώς.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη χωρίς καμία επιπλέον αίτηση στην τράπεζα, 24 ώρες το 24ωρο.

Σημειώνεται επίσης, ότι με ιδιαίτερα απλό τρόπο μπορούν να πληρώνουν τους λογαριασμούς ΔΕΗ στα ΑΤΜ της τράπεζας, οι κάτοχοι χρεωστικών καρτών και καρτών αναλήψεως, έκδοσης της τράπεζας.

Αφού εισάγουν την κάρτα και επιλέξουν την αντίστοιχη συναλλαγή, τα μόνα στοιχεία που τούς ζητούνται είναι, ο Κωδικός Ηλεκτρονικής Πληρωμής που αναγράφεται σε προφανές σημείο στο έντυπο του λογαριασμού της ΔΕΗ και το ποσό πληρωμής (ποσό οφειλής προς τη ΔΕΗ).

Στη συνέχεια πραγματοποιείται η χρέωση του λογαριασμού του πελάτη με το ποσό πληρωμής στη ΔΕΗ πλέον προμήθειας 0,29 ευρώ.

Με ανάλογο τρόπο εξυπηρετούνται και οι χρήστες του winbank internet και του winbank phone ενώ έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να προκαθορίσουν μελλοντική ημερομηνία για την εκτέλεση της πληρωμής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v