Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα σειρά καταθετικών προϊόντων από Εθνική

H Εθνική Τράπεζα διαθέτει μια νέα σειρά καταθετικών-επενδυτικών προϊόντων εγγυημένου κεφαλαίου. Πρόκειται για ειδικής μορφής προθεσμιακές καταθέσεις που παρέχουν 100% εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη.

Νέα σειρά καταθετικών προϊόντων από Εθνική
Στο πλαίσιο προσφοράς πολλαπλών επενδυτικών επιλογών στην πελατεία της, η Εθνική Τράπεζα διαθέτει μια νέα σειρά καταθετικών-επενδυτικών προϊόντων εγγυημένου κεφαλαίου.

Πρόκειται για ειδικής μορφής προθεσμιακές καταθέσεις που παρέχουν 100% εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη και δυνατότητα απόδοσης μεγαλύτερης από τα απλά καταθετικά προϊόντα, η οποία εξαρτάται από την πορεία των οικονομικών δεικτών που συνδέονται με την επένδυση. Το ελάχιστο ποσό συμμετοχής είναι 14.500 ευρώ.

Τα δύο νέα προϊόντα της σειράς αυτής προσφέρονται στο επενδυτικό κοινό μέσω των καταστημάτων της Τράπεζας από 12 Μαΐου μέχρι και 16 Μαΐου 2003.

Τα χαρακτηριστικά των νέων αυτών επενδυτικών προϊόντων συνοψίζονται στα εξής:

* ΕΠΕΑΚ ”FTSE ΑΝΟΔΙΚΟ 4%”

Πρόκειται για ένα βραχυχρόνιο προϊόν με απόδοση συνδεδεμένη με την πορεία του χρηματιστηριακού δείκτη FTSE/ASE-20. Η διάρκεια του προϊόντος είναι 4 μήνες, με έναρξη την 19/5/2003 και λήξη την 11/9/2003. Ο επενδυτής λαμβάνει στη λήξη απόδοση (ετησιοποιημένη): 4%, εάν την 10/9/2003 η τιμή του δείκτη είναι μεγαλύτερη σε σχέση με την τιμή του κατά την έναρξη του προϊόντος.

* ΕΠΕΑΚ ”FTSE ΜΕΣΗ ΑΝΟΔΟΣ”

Πρόκειται για μία μεσοπρόθεσμη επένδυση με απόδοση συνδεδεμένη με την πορεία του χρηματιστηριακού δείκτη FTSE/ASE-20. Η διάρκεια του προϊόντος είναι 3 έτη, με έναρξη την 19/5/2003 και λήξη την 11/5/2006.

Ο επενδυτής λαμβάνει: Απόδοση (στη λήξη) η οποία προκύπτει από τη συμμετοχή κατά 50% στη μέση άνοδο του δείκτη FTSE/ASE-20 κατά τη διάρκεια του προϊόντος και επιπλέον 0,60% ετήσια εγγυημένη απόδοση που θα καταβάλλεται την 11η Μαΐου κάθε έτους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v