Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha: Πρόγραμμα στεγαστικών με σταθερό επιτόκιο

Ενα νέο πρόγραμμα στεγαστικών δανείων που βασίζεται στην επιλογή του σταθερού επιτοκίου, ξεκινά την Πέμπτη 17 Απριλίου η Alpha Bank. Το πρόγραμμα αφορά σταθερά επιτόκια για 3, 5, 7, 10 και 15 έτη.

Alpha: Πρόγραμμα στεγαστικών με σταθερό επιτόκιο
Ενα νέο πρόγραμμα στεγαστικών δανείων που βασίζεται στην επιλογή του σταθερού επιτοκίου, ξεκινά την Πέμπτη 17 Απριλίου η Alpha Bank.

Οπως επισημαίνεται, το νέο αυτό πρόγραμμα διευκολύνει τον οικογενειακό προγραμματισμό των νοικοκυριών και εξασφαλίζει από σήμερα επιτόκια διάρκειας 3, 5, 7, 10 και 15 ετών, ενώ ελαφρύνει την εξυπηρέτηση του δανείου για τους πρώτους δέκα οκτώ (18) μήνες με αρχικό χαμηλό επιτόκιο 4%.



Για παράδειγμα, στην περίπτωση επιλογής σταθερού επιτοκίου για τα πρώτα πέντε έτη του δανείου, ο πελάτης εξασφαλίζει επιτόκιο 5,51% (επιτόκιο 4% για τους πρώτους 18 μήνες και 6,15% για τα υπόλοιπα 3,5 έτη).

Το νέο πρόγραμμα προσφέρει επιπλέον:

* Ασφαλιστική κάλυψη για την ομαλή αποπληρωμή του δανείου χωρίς επιβάρυνση για τον πελάτη.

* Προσωπικό δάνειο ”πρώτων εξόδων εγκαταστάσεως” 3.000 ευρώ, με διάρκεια έως 5 έτη και επιτόκιο σταθερό 7%.

* Προεγκεκριμένη κάρτα Alpha Bank Mastercard με όριο 3.000 ευρώ, με δωρεάν συνδρομή για τα πρώτα 2 έτη, με επιτόκιο 3 ποσοστιαίες μονάδες χαμηλότερο από το ισχύον, για τους πρώτους18 μήνες, δηλαδή σήμερα 12,75%.

* Σύνδεση στο Internet χωρίς επιβάρυνση για τον πελάτη για 18 μήνες, με συνδρομή στο Alpha Web Banking.

Παράλληλα, η Alpha Bank συνδέει πλέον το κυμαινόμενο επιτόκιό της στα στεγαστικά δάνεια που προσφέρει με το επιτόκιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τραπέζης (σήμερα 2,50%) πλέον περιθωρίου 3,25%, δηλαδή 5,75%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v