Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Νέα προϊόντα εγγυημένου κεφαλαίου

Δύο νέα προϊόντα εγγυημένου κεφαλαίου, της σειράς ”Πειραιώς Dianonds”, προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς, με στόχο να καλύψει την ανάγκη των καταθετών που αναζητούν προστασία του αρχικού τους κεφαλαίου.

Πειραιώς: Νέα προϊόντα εγγυημένου κεφαλαίου
Δύο νέα προϊόντα εγγυημένου κεφαλαίου, της σειράς ”Πειραιώς Dianonds”, προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς, με στόχο να καλύψει την ανάγκη των καταθετών που αναζητούν προστασία του αρχικού τους κεφαλαίου, δεσμεύοντας τα χρήματα τους μόνο για 1 μήνα.

Τα νέα ”Πειραιώς Dianonds”, είναι μια ειδική μορφή προθεσμιακών καταθέσεων που παρέχουν 100% εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη και τη δυνατότητα απόδοσης μεγαλύτερης από τις παραδοσιακές προθεσμιακές καταθέσεις, η οποία εξαρτάται από την πορεία της ισοτιμίας ευρώ/δολαρίου και μία ελάχιστη εγγυημένη απόδοση.

Τα δύο νέα προϊόντα, για τα οποία οι εγγραφές θα γίνονται από τις 14 Απριλίου μέχρι και τις 21 Απριλίου 2003 (με σειρά προτεραιότητας), μέσω των καταστημάτων της Τράπεζας, είναι :

1. ”Diamond EuroDollar Ανόδου”: Πρόκειται για προθεσμιακή κατάθεση σε Ευρώ της οποίας η τελική απόδοση είναι συνδεδεμένη με την πορεία της ισοτιμίας Ευρώ/Δολαρίου. Η διάρκεια της κατάθεσης είναι 1 μήνας, με έναρξη την 22/4/2003 και λήξη την 22/5//2003 και το ελάχιστο ποσό συμμετοχής είναι 10.000 ευρώ.

Η τελική ετησιοποιημένη απόδοση, στη λήξη, θα είναι 4,80% αν η Ισοτιμία Λήξης είναι υψηλότερη κατά τουλάχιστον 2% από την Ισοτιμία Έναρξης και 1,00% σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση.

2. ”Diamond EuroDollar Καθόδου”: Πρόκειται για προθεσμιακή κατάθεση σε Ευρώ της οποίας η τελική απόδοση είναι συνδεδεμένη με την πορεία της ισοτιμίας Ευρώ/Δολαρίου. Η διάρκεια της κατάθεσης είναι 1 μήνας, με έναρξη την 22/4/2003 και λήξη την 22/5//2003 και το ελάχιστο ποσό συμμετοχής είναι 10.000 ευρώ.

Η τελική ετησιοποιημένη απόδοση, στη λήξη, θα είναι 4,60% αν η Ισοτιμία Λήξης είναι χαμηλότερη κατά τουλάχιστον 2% από την Ισοτιμία Έναρξης και 1,00% σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v