Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αναπροσαρμογή επιτοκίων από την Τράπεζα Πειραιώς

Σε αναπροσαρμογή των επιτοκίων καταθέσεων προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς. Το βασικό επιτόκιο ταμιευτηρίου προσαρμόσθηκε στο 1,5%, τα βασικά επιτόκια όλων των κατηγοριών χορηγήσεων προς τις επιχειρήσεις μειώθηκαν κατά 0,25%, ενώ το βασικό επιτόκιο στεγαστικών δανείων παραμένει αμετάβλητο στο 5,75%.

Αναπροσαρμογή επιτοκίων από την Τράπεζα Πειραιώς
Σε αναπροσαρμογή των επιτοκίων καταθέσεων και χορηγήσεων προχώρησε και η Τράπεζα Πειραιώς.

Το βασικό επιτόκιο ταμιευτηρίου προσαρμόσθηκε στο 1,5%, ενώ σε ορισμένους καταθετικούς λογαριασμούς, όπως το ”Αποδοτικό Ταμιευτήριο” φθάνει στο 2,5%.

Παράλληλα, η τράπεζα προχώρησε σε αύξηση του επιτοκίου του καταθετικού λογαριασμού για μισθοδοσίες και συντάξεις ”Πειραιώς Αποδοχών”, που φθάνει στo 2,5%.

Η μεσοσταθμική μείωση στα επιτόκια καταθέσεων, σύμφωνα με την Τράπεζα, δεν ξεπερνά το 0,30%.

Η Τράπεζα μείωσε, επίσης, τα βασικά επιτόκια όλων των κατηγοριών χορηγήσεων προς τις επιχειρήσεις, κατά 0,25%.

Στα στεγαστικά δάνεια μείωσε τά επιτόκια σταθερής διάρκειας για 3 έτη από 6,1% σε 6%, για 5 έτη από 6,3% σε 6,2% και για 10 έτη από 7% σε 6,8%.

Το βασικό επιτόκιο στεγαστικών δανείων παραμένει αμετάβλητο στο 5,75%, ενώ και το προνομιακό (κυμαινόμενο) στεγαστικών δανείων παραμένει στο 5,5%, που το διατηρεί στην πιο ανταγωνιστική θέση, σύμφωνα με την Τράπεζα Πειραιώς, μεταξύ των μεγάλων ελληνικών τραπεζών.

Στα άλλα προϊόντα πίστης ιδιωτών, η Τράπεζα μείωσε το βασικό επιτόκιο πιστωτικών καρτών VISA και MasterCard από 15,50% σε 15,25% και της πιστωτικής κάρτας Πειραιώς VISA Gold από 14,50% σε 14,25%. Για τους κατόχους των πιστωτικών καρτών της Τράπεζας Πειραιώς που είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους επί ένα εξάμηνο, ισχύει ειδικό πρόγραμμα αυτόματης μείωσης του βασικού επιτοκίου κατά 1,75%.

Στα καταναλωτικά και προσωπικά δάνεια, η Τράπεζα Πειραιώς προχώρησε σε μείωση των επιτοκίων μέχρι 0,50%. Τα προσωπικά και καταναλωτικά σταθερού επιτοκίου διαμορφώνονται με επιτόκιο που αρχίζει από 9,75% και 9% αντίστοιχα.

Το επιτόκιο για τα ανακυκλούμενα προσωπικά δάνεια (Ανετο Δάνειο) παραμένει αμετάβλητο σε 11,50%. Για την φετινή εορταστική περίοδο, η τράπεζα προσφέρει το Εορτοδάνειο, το οποίο χορηγείται με επιτόκιο από 9% και με περίοδο χάριτος έως 6 μήνες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v