Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο Εορτοδάνειο από την Τράπεζα Πειραιώς

Η Τράπεζα Πειραιώς προχώρησε στη διάθεσει ενός Εορτοδανείου για τη περίοδο των εορτών, ύψους 3.000 ευρώ, περίοδο χάριτος μέχρι 6 μήνες, και σταθερό επιτόκιο που ξεκινά από 9% και διαμορφώνεται ανάλογα με το χρονικό διάστημα αποπληρωμής.

Νέο Εορτοδάνειο από την Τράπεζα Πειραιώς
Στην διάθεση ενός νέου Εορτοδανείου το οποίο παρέχει ευελιξία στους όρους χορήγησης και πολύ ανταγωνιστικό επιτόκιο, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς.

Το Εορτοδάνειο Πειραιώς, ύψους 3.000 ευρώ, προσφέρει δυνατότητα περιόδου χάριτος μέχρι 6 μήνες, και ιδιαίτερα χαμηλό σταθερό επιτόκιο που ξεκινά από 9% και διαμορφώνεται ανάλογα με το χρονικό διάστημα αποπληρωμής.



Οι πελάτες που επιλέγουν το Εορτοδάνειο πληρώνουν τους πρώτους μήνες πολύ χαμηλή δόση εκμεταλλευόμενοι την περίοδο χάριτος και η αποπληρωμή του κεφαλαίου τους αρχίζει έως και 6 μήνες μετά τη χορήγηση του δανείου.

Η Τράπεζα Πειραιώς διασφαλίζει παράλληλα εξαιρετικούς όρους σε ότι αφορά την ταχύτητα χορήγησης των δανείων και την φιλική εξυπηρέτηση που παρέχει το προσωπικό της.

Επιπλέον, για κάθε πελάτη που παίρνει Εορτοδάνειο η Τράπεζα Πειραιώς ανοίγει προνομιακό καταθετικό λογαριασμό, χορηγεί δωρεάν χρεωστική κάρτα αναλήψεων και πληρωμών και παρέχει δωρεάν αυτόματη σύνδεση στις υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής της winbank.

Η διάθεση του Εορτοδανείου ξεκίνησε στις 18/11/2002 και θα σταματήσει στις 31/12/2002.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v