Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

winbank: Ηλεκτρονική πληρωμή τελών κυκλοφορίας

Τη δυνατότητα πληρωμής των τελών κυκλοφορίας των αυτοκινήτων μέσω Internet ή τηλεφώνου παρέχει η Τράπεζα Πειραιώς στους καταναλωτές με τη νέα υπηρεσία Ηλεκτρονικής Πληρωμής του Σήματος Τελών Κυκλοφορίας της winbank.

winbank: Ηλεκτρονική  πληρωμή τελών κυκλοφορίας
Τη δυνατότητα πληρωμής των τελών κυκλοφορίας των αυτοκινήτων μέσω Internet ή τηλεφώνου παρέχει η Τράπεζα Πειραιώς στους καταναλωτές με την υπηρεσία Ηλεκτρονικής Διάθεσης και Πληρωμής του Σήματος Τελών Κυκλοφορίας της winbank.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε όλους τους καταναλωτές, είτε είναι πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς είτε όχι και απαιτεί τη χρέωση οποιασδήποτε πιστωτικής κάρτας.

Οπως εξηγεί η εταιρία σε ανακοίνωση της η διαδικασία είναι απλή:

* Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.winbank.gr οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ακολουθώντας τέσσερα απλά βήματα (καταχώρηση στοιχείων παραλήπτη, εγγραφή αριθμού ειδοποιητηρίου και καταχώρηση των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας) να λάβουν το σήμα όπου και όταν το επιθυμούν.

* Εναλλακτικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο κέντρο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης της winbank, στο 800 11 20000 ή στο 210 3288000 και να δώσουν σε κάποιον τηλεφωνικό αντιπρόσωπο τα παραπάνω στοιχεία. Για την ασφάλειά τους όλες οι συνομιλίες καταγράφονται.

Η winbank αναλαμβάνει να αποστείλει τα ειδικά σήματα των τελών κυκλοφορίας με courier της εταιρίας Interattica, όταν και όπου έχουν δηλώσει οι καταναλωτές.

* Εξυπηρέτηση Εταιριών

Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι, η Τράπεζα Πειραιώς εξυπηρετεί και τις εταιρίες που διαθέτουν στόλο οχημάτων. Το μόνο που κάνουν οι εταιρίες είναι να αποστείλουν τα ειδοποιητήρια στην Τράπεζα.

Στη συνέχεια, η Τράπεζα αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση της πληρωμής και τη μαζική αποστολή των ειδικών σημάτων με τα σφραγισμένα ειδοποιητήρια σε έναν ή περισσότερους αποδέκτες, ανάλογα με το τι έχουν υποδείξει οι εταιρίες. Η υπηρεσία επεξεργασίας των ειδοποιητηρίων και της κατηγοριοποίησης τους ανάλογα με τα σημεία στα οποία πρέπει να αποσταλθούν τα σήματα παρέχεται δωρεάν.

* Nέες Υπηρεσίες winbank

Πέρα από τη δυνατότητα ηλεκτρονικής διάθεσης και πληρωμής των τελών κυκλοφορίας, η winbank λάνσαρε μία καινοτομική υπηρεσία τηλεειδοποιήσεων, την υπηρεσία winbank alert, δημιούργησε το πρώτο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα συνδρομών, το Syndromes.gr, ανανέωσε την εμφάνιση του winbank internet και βελτίωσε την ταχύτητά του, πρόσθεσε τη δυνατότητα on-line παρακολούθησης των πιστωτικών καρτών, οργάνωσε μια σειρά διαγωνισμών με πλούσια δώρα για τους πελάτες της.

Στην ανακοίνωση της Τράπεζας Πειραιώς υπογραμμίζεται ότι, η winbank είναι εμφανώς προσανατολισμένη στην παροχή ”προσωποποιημένης” εξυπηρέτησης εύκολα, άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια, ενώ παραμένει συνεπής στις εξαγγελίες της για παροχή κορυφαίας εξυπηρέτησης και συνεχή αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών προς όφελος των πελατών της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v