Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα καταθετικά προϊόντα από την Εθνική

Νέες προθεσμιακές καταθέσεις που παρέχουν 100% εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη και δυνατότητα απόδοσης μεγαλύτερης από τα απλά καταθετικά προϊόντα προσφέρει στους πελάτες της η Εθνική Τράπεζα από τις 4 μέχρι και 8 Νοεμβρίου 2002.

Νέα καταθετικά προϊόντα  από την Εθνική
Μία νέα σειρά καταθετικών-επενδυτικών προϊόντων εγγυημένου κεφαλαίου διαθέτει από τις 4 μέχρι και 8 Νοεμβρίου 2002 η Εθνική Τράπεζα. Πρόκειται για ειδικής μορφής προθεσμιακές καταθέσεις που παρέχουν 100% εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη και δυνατότητα απόδοσης μεγαλύτερης από τα απλά καταθετικά προϊόντα, η οποία εξαρτάται από την πορεία των οικονομικών δεικτών που συνδέονται με την επένδυση.

Οπως τονίζεται σε ανακοίνωση της Εθνικής Τράπεζας, τα χαρακτηριστικά των νέων αυτών επενδυτικών προϊόντων συνοψίζονται στα εξής:

1. Επένδυση με απόδοση συνδεδεμένη με την πορεία του δείκτη FTSE/ASE-20. Η διάρκεια του προϊόντος είναι 3 μήνες, με έναρξη την 11/11/2002 και λήξη την 11/2/2003, ενώ το ελάχιστο ποσό συμμετοχής είναι 6.000 ευρώ. Ο επενδυτής λαμβάνει στη λήξη:

α) απόδοση 4,45% (ετησιοποιημένη), εάν η τιμή του δείκτη την 10η Φεβρουαρίου 2003 (ημερομηνία τελευταίας παρατήρησης) βρίσκεται εντός εύρους διακύμανσης από -6% έως +12% (των ορίων συμπεριλαμβανομένων) σε σχέση με την τιμή του δείκτη κατά την ημερομηνία έναρξης

β) ελάχιστη εγγυημένη απόδοση 1% (ετησιοποιημένη) επί του αρχικού κεφαλαίου σε κάθε άλλη περίπτωση.

2. Επένδυση με απόδοση συνδεδεμένη με την μεταβολή της ισοτιμίας Ευρώ/Δολαρίου. Η διάρκεια του προϊόντος είναι 4 μήνες, με έναρξη την 11/11/2002 και λήξη την 11/3/2003, ενώ το ελάχιστο ποσό συμμετοχής είναι 6.000 ευρώ. Ο επενδυτής λαμβάνει στη λήξη:

α) απόδοση 5,20% (ετησιοποιημένη), εάν η ισοτιμία EUR/USD διατηρηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της επένδυσης εντός του εύρους ± 4% (των ορίων συμπεριλαμβανομένων) από την ισοτιμία έναρξης της επένδυσης

β) ελάχιστη εγγυημένη απόδοση 1% (ετησιοποιημένη) επί του αρχικού κεφαλαίου σε κάθε άλλη περίπτωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v