Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Μείωση επιτοκίων στα στεγαστικά δάνεια

Σε μείωση των σταθερών επιτοκίων για 3, 5 και 10 χρόνια των στεγαστικών δανείων, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς, όπως επίσης και των επιτοκίων των δανείων που επιδοτούνται από το Ελληνικό Δημόσιο.

Πειραιώς: Μείωση επιτοκίων στα  στεγαστικά δάνεια
Νέα μειωμένα επιτόκια για αγορά και αποπεράτωση κατοικίας παρέχει από σήμερα η Τράπεζα Πειραιώς. Οι μειώσεις εστιάζονται κυρίως στα επιτόκια για σταθερές χρονικές περιόδους 3, 5 και 10 ετών.

Πιo αναλυτικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση της τράπεζας, για τον πρώτο χρόνο οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν είτε σταθερό επιτόκιο για όλο το έτος 3,75% είτε επιτόκιο 0% για το πρώτο εξάμηνο και 3,60% για το δεύτερο εξάμηνο.

Τα στεγαστικά δάνεια με σταθερό επιτόκιο για 3 έτη μειώνονται από 6,50% σε 6,10%, με σταθερό επιτόκιο για 5 έτη μειώνονται από 6,90% σε 6,30% και με σταθερό επιτόκιο για 10 έτη μειώνονται από 7,25% σε 7%.

Aντίστοιχα μειώνονται και τα επιτόκια των δανείων που επιδοτούνται από το Ελληνικό Δημόσιο και προσφέρονται: σταθερό για 3 έτη από 3,35%, σταθερό για 5 έτη από 3,55% και σταθερό για 10 έτη από 3,75% .

Η Τράπεζα Πειραιώς διατηρεί αμετάβλητο το κυμαινόμενο Προνομιακό Επιτόκιο Στεγαστικών δανείων στο 5,5% και το βασικό επιτόκιο στεγαστικών δανείων στο 5,75%.

Επιπλέον, το επιτόκιο των νέων επισκευαστικών δανείων χωρίς εγγραφή προσημείωσης διαμορφώνεται σε 8,75% διατηρώντας την πιό ανταγωνιστική πρόταση της αγοράς από πλευράς τιμολόγησης και διαδικασιών χορήγησης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα στεγαστικά δάνεια της Τράπεζας Πειραιώς διατηρούν επίσης τα υφιστάμενα ανταγωνιστικά τους χαρακτηριστικά που αφορούν:

* Στην δωρεάν γραπτή προέγκριση μέσα σε 20’.

* Στην δυνατότητα εκταμίευσης χωρίς την προηγούμενη εγγραφή προσημείωσης.

* Στην δυνατότητα παροχής περιόδου χάριτος μέχρι και 24 μήνες πριν από την έναρξη αποπληρωμής του δανείου.

* Τα πολύ χαμηλά έξοδα που συνοδεύουν την λήψη του στεγαστικού δανείου.

Τέλος, κάθε νέο στεγαστικό δάνειο συνοδεύεται από αυτόματη έγκριση πιστωτικής κάρτας με δωρεάν συνδρομή εφόρου ζωής και με επιτόκιο που μειώνεται μέχρι και 12,75%. Επιπλέον το στεγαστικό δάνειο συνοδεύεται από έγκριση ανακυκλούμενης πίστωσης (άνετο δάνειο) μέχρι 3.000 ευρώ και καταναλωτικού δανείου μέχρι 25.000 ευρώ με πολύ ανταγωνιστικά επιτόκια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v