Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εφαρμογή του κώδικα στεγαστικών από Πειραιώς

Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει ότι έθεσε σε εφαρμογή τον ”Εθελοντικό Κώδικα για την Προσυμβατική Ενημέρωση προς τους Πελάτες Στεγαστικών Δανείων”, όπως αυτός συμφωνήθηκε από τις Ευρωπαϊκές Ενώσεις του πιστωτικού τομέα.

Εφαρμογή του κώδικα στεγαστικών από Πειραιώς
Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει ότι έθεσε σε εφαρμογή τον ”Εθελοντικό Κώδικα για την Προσυμβατική Ενημέρωση προς τους Πελάτες Στεγαστικών Δανείων”, όπως αυτός συμφωνήθηκε από τις Ευρωπαϊκές Ενώσεις Καταναλωτών και τις Ευρωπαϊκές Ενώσεις του πιστωτικού τομέα.

Στο πλαίσιο αυτό, η Τράπεζα Πειραιώς έχει στη διάθεση του κοινού το ειδικό έντυπο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών για το τί πρέπει να γνωρίζει ο πελάτης στεγαστικού δανείου κατά την αρχική του ενημέρωση από την τράπεζα.

Επίσης, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Τράπεζα Πειραιώς, στοχεύοντας στην καλύτερη και αρτιότερη εξυπηρέτηση των πελατών που προσέρχονται στα καταστήματά της για να ζητήσουν πληροφορίες, έχει στη διάθεσή τους έντυπο με όλα τα χαρακτηριστικά του στεγαστικού δανείου που τους ενδιαφέρει, και προσφέρει τον προβλεπόμενο λεπτομερή ενδεικτικό πίνακα δόσεων ανάλογα με το είδος, ύψος και χρόνο αποπληρωμής του δανείου.

Η Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει άμεση γραπτή προέγκριση για όλα της τα στεγαστικά προγράμματα, πολύ ανταγωνιστικά επιτόκια, και γρήγορη εκταμίευση. Παράλληλα, δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες στεγαστικών δανείων να λάβουν Καταναλωτικό και Άνετο δάνειο με πολύ ευνοϊκούς όρους, και πιστωτική κάρτα Visa και Mastercard δωρεάν για όλη τη διάρκεια του δανείου με χαμηλότερο επιτόκιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v