Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΤΕ: Εφαρμογή κώδικα συμπεριφοράς για στεγαστικά

Την εφαρμογή του Εθελοντικού Κώδικα Συμπεριφοράς για τα στεγαστικά δάνεια από τις 5/9/2002, προσαρμοζόμενη σε σχετική σύσταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προς όλες τις τράπεζες της Ευρωπαϊκής Ενωσης, ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα.

ΕΤΕ: Εφαρμογή κώδικα συμπεριφοράς για στεγαστικά
Την καθιέρωση και εφαρμογή από τις 5/9/2002 του Εθελοντικού Κώδικα Συμπεριφοράς για τα στεγαστικά δάνεια, προσαρμοζόμενη σε σχετική σύσταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προς όλες τις τράπεζες της Ευρωπαϊκής Ενωσης, ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, με τον κώδικα αυτό παρέχονται στον καταναλωτή κατά την προσυμβατική περίοδο, μέσω κοινών και τυποποιημένων εντύπων, τόσο γενικές όσο και εξατομικευμένες πληροφορίες, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση, αλλά και την εξασφάλιση της διαφάνειας και της συγκρισιμότητας της πληροφόρησης.

Τέλος, σημειώνεται ότι γενικά ενημερωτικά φυλλάδια διατίθενται ήδη σε όλα τα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας, ενώ για εξατομικευμένη πληροφόρηση το ενδιαφερόμενο κοινό μπορεί να απευθύνεται στα αρμόδια στελέχη των Μονάδων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v