Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lifecard Visa από Ευρωπαϊκή Πίστη & Τρ. Πειραιώς

Με τη δημιουργία και προώθηση μίας νέας πρωτοποριακής πιστωτικής κάρτας ”Lifecard Visa”, αλλά και την διάθεση από το δίκτυο της Ευρωπαϊκής Πίστης των στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων της Τράπεζας Πειραιώς, οι δύο εταιρίες ισχυροποιούν και διευρύνουν τη συνεργασία τους.

Lifecard Visa από Ευρωπαϊκή Πίστη & Τρ. Πειραιώς
Με τη δημιουργία και προώθηση μίας νέας πρωτοποριακής πιστωτικής κάρτας αλλά και την διάθεση από το δίκτυο της Ευρωπαϊκής Πίστης των στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων της Τράπεζας Πειραιώς, οι δύο εταιρίες ισχυροποιούν και διευρύνουν τη συνεργασία τους.

Η πιστωτική κάρτα Ευρωπαϊκή Πίστη Lifecard Visa, που θα διατίθεται μέσω του δικτύου της Τράπεζας Πειραιώς, χωρίς συνδρομή, θα χρησιμοποιείται παράλληλα για την πληρωμή ασφαλίστρων, δίνοντας στον καταναλωτή τη δυνατότητα να λαμβάνει επιστροφή ασφαλίστρων για κάθε συναλλαγή που πραγματοποιεί σε οποιαδήποτε καταστήματα πανελλαδικά.

Ειδικότερα, μέσω της Ευρωπαϊκή Πίστη Lifecard Visa, ο πελάτης θα απολαμβάνει άνεση στον τρόπο πληρωμής των ασφαλίστρων του μέχρι και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις, ενώ μέσω των αγορών του και του προγράμματος επιστροφής ασφαλίστρων μπορεί να μειώνει ή και να μηδενίζει τα ασφάλιστρα του.

Ακόμη, σε περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλισμένου, θα εξοφλείται αυτόματα το υπόλοιπο της κάρτας μέχρι το ποσό των 1.000 ευρώ, ενώ σε περίπτωση νοσοκομειακής περίθαλψης από ατύχημα θα δικαιούται αγορές ίσης αξίας με εκείνες που έκανε τον προηγούμενο ίσο χρόνο προς τον χρόνο νοσηλείας, μέσω της Lifecard.

Τέλος, ο κάτοχος της κάρτας θα έχει έκπτωση 10% στο πρόγραμμα πρωτοβάθμιας υγείας της Ευρωπαϊκής Πίστης.

Παράλληλα, τα στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια της Τράπεζας Πειραιώς θα διατίθενται πλέον και μέσω του δικτύου πωλήσεων της Ευρωπαϊκής Πίστης.

Ειδικότερα, στα στεγαστικά δάνεια θα δίδονται στους πελάτες επιπλέον προνόμια μέσω της ασφαλιστικής, όπως είναι η παροχή Private Labeled κάρτας πληρωμής και επιστροφής ασφαλίστρων Lifecard Credit, η παροχή Co-Branded πιστωτικής κάρτας Ευρωπαϊκή Πίστη Lifecard Visa με μηδέν συνδρομή για πάντα, η παροχή 10% έκπτωσης στα συμβόλαια Πυρός της Ευρωπαϊκής Πίστης καθώς και καταναλωτικό και ανοικτό προσωπικό δάνειο με προνομιακούς όρους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v