Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διάθεση νέων προϊόντων Κεφάλαιο Plus από Εθνική

Ένα νέο επενδυτικό-καταθετικό προϊόν σε ευρώ της σειράς ”κεφάλαιο plus” με την επωνυμία EUR/USD Auto - callable διαθέτει η Εθνική Τράπεζα από τις 22/10/2007 μέχρι και τις 29/10/2007. Το νέο προϊόν προσφέρει δυνατότητα αυξημένης απόδοσης, συνδεδεμένης με την ισοτιμία ευρώ - δολαρίου ΗΠΑ.

Διάθεση νέων προϊόντων Κεφάλαιο Plus από Εθνική
Ένα νέο επενδυτικό-καταθετικό προϊόν σε ευρώ της σειράς ”κεφάλαιο plus” διαθέτει η Εθνική Τράπεζα από τις 22/10/2007 μέχρι και τις 29/10/2007.

Τα προϊόντα ”κεφάλαιο plus” είναι ειδικής μορφής προθεσμιακές καταθέσεις που παρέχουν 100% εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη και δυνατότητα απόδοσης μεγαλύτερης από τα απλά καταθετικά προϊόντα, η οποία εξαρτάται από την πορεία των οικονομικών δεικτών που συνδέονται με την επένδυση.

Το νέο προϊόν EUR/USD Auto - callable προσφέρει δυνατότητα αυξημένης απόδοσης συνδεδεμένης με την ισοτιμία ευρώ - δολαρίου ΗΠΑ (EUR/USD). Η διάρκειά του μπορεί να είναι ένα, δύο ή τρία έτη και εξαρτάται από το χρονικό σημείο εκπλήρωσης της συνθήκης αυξημένης απόδοσης (1η, 2η ή 3η ετήσια επέτειος από την έναρξη του προϊόντος).

Ο επενδυτής απολαμβάνει μικτή απόδοση 6,50% για κάθε έτος ζωής του προϊόντος στην περίπτωση που η ισοτιμία ευρώ - δολαρίου (EUR/USD) σε κάποια από τις τρεις ετήσιες επετείους (29/10/2008, 29/10/2009 και 29/10/2010) του προϊόντος κλείσει σε επίπεδο ίσο ή μικρότερο από την αντίστοιχη ισοτιμία κατά την έναρξη του προϊόντος (29/10/2007).

Εάν σε καμία από τις τρεις ετήσιες επετείους η ισοτιμία EUR/USD δεν είναι μικρότερη ή ίση της αρχικής, ο επενδυτής λαμβάνει στη λήξη του προϊόντος πέρα από το 100% του αρχικού κεφαλαίου του και την ελάχιστη εγγυημένη απόδοση 3% (μικτή, συνολική).

Το ελάχιστο ποσό συμμετοχής στο προϊόν είναι 5.000 ευρώ.

Αναλυτική πληροφόρηση για το νέο προϊόν προσφέρεται από τα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας και από την ηλεκτρονική διεύθυνσή της στο Internet www.nbg.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v