Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τρ. Πειραιώς: Νέα σειρά αμοιβαίων κεφαλαίων

Το νέο Αμοιβαίο Κεφάλαιο ”ING(L) Protected Fund Best Clicks I”, γνωστοποίησε η Τράπεζα Πειραιώς, το οποίο παρέχει προστασία 101% του επενδεδυμένου κεφαλαίου στη λήξη της διετίας με όλα τα πλεονεκτήματα που συνεπάγεται η επένδυση σε Αμοιβαία Κεφάλαια.

Τρ. Πειραιώς: Νέα σειρά αμοιβαίων κεφαλαίων
Το νέο Αμοιβαίο Κεφάλαιο ”ING(L) Protected Fund Best Clicks I”, γνωστοποίησε η Τράπεζα Πειραιώς, το οποίο παρέχει προστασία 101% του επενδεδυμένου κεφαλαίου στη λήξη της διετίας με όλα τα πλεονεκτήματα που συνεπάγεται η επένδυση σε Αμοιβαία Κεφάλαια

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το νέο Αμοιβαίο Κεφάλαιο ”ING(L) Protected Fund Best Clicks I” αποτελεί σήμερα την πιο αποτελεσματική λύση για συντηρητικούς επενδυτές – αποταμιευτές οι οποίοι προσδοκούν την δυνατότητα μεγαλύτερης απόδοσης μεσοπρόθεσμα έναντι των παραδοσιακών προϊόντων της χρηματαγοράς (π.χ. κατάθεση, προθεσμιακή, κλπ.), άλλα δεν είναι διατιθέμενοι να διακινδυνεύσουν μέρος του κεφαλαίου τους επενδύοντας απευθείας σε μετοχές ή μετοχικά Αμοιβαία Κεφάλαια.

Το νέο Αμοιβαίο Κεφάλαιο συνδυάζει προστασία, ρευστότητα και αποδόσεις με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.



Σημειώνεται, πως ειδικά σε περιόδους θετικών μετοχικών προβλέψεων, αλλά με έντονες μεταβολές και αυξημένο επενδυτικό κίνδυνο στις διεθνείς αγορές, αποτελεί μια ασφαλή λύση που μπορεί να σας αποφέρει και αξιόλογες αποδόσεις.

Επιπλέον, παρέχει ταυτόχρονη συμμετοχή στην ευρωπαϊκή και την αμερικάνικη χρηματιστηριακή αγορά, επιλέγοντας αυτή που έχει την καλύτερη πορεία στη λήξη του προϊόντος.

Όπως επισημαίνεται, τα πλεονεκτήματα δεν σταματούν εδώ, εφόσον παρέχεται η δυνατότητα για ρευστοποίηση όλης της επένδυσης ή μέρους αυτής ανά εβδομάδα. Επίσης, σημαντικό πλεονέκτημα είναι οι μηδενικές προμήθειες στη συμμετοχή καθώς και στην εξαγορά του Αμοιβαίου Κεφαλαίου – εφόσον διακρατηθεί μέχρι τη λήξη της διετίας.

Τονίζεται, ακόμη, ότι ένα τέτοιο είδους Αμοιβαίο Κεφάλαιο προσφέρεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και έρχεται να εμπλουτίσει τη γκάμα των Αμοιβαίων Κεφαλαίων ”Προστασίας Κεφαλαίου” (70%-80%-90%) που ήδη είναι διαθέσιμα μέσω του εκτεταμένου δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς.

Τέλος, αναφέρεται, πως μέχρι τώρα (σύντομη) πορεία του ενεργητικού του Αμοιβαίου Κεφαλαίου (περίοδος εγγραφών από 8 Οκτωβρίου έως 29 Οκτωβρίου 2007) είναι εντυπωσιακή (περίπου 10 εκατ. ευρώ τις πρώτες τρεις ημέρες) και πιστοποιεί την προτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνουν οι επενδυτές – αποταμιευτές στο νέο προϊόν που διαθέτει η Τράπεζα Πειραιώς.

* Αναλυτικά στοιχεία για το νέο Αμοιβαίο Κεφάλαιο δημοσιεύονται στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v