Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο επενδυτικό προϊόν από την Εθνική Τράπεζα

Ένα νέο επενδυτικό – καταθετικό προϊόν σε ευρώ της σειράς ”κεφάλαιο plus” διαθέτει η Εθνική Τράπεζα από 24/9/2007 μέχρι και 1/10/2007. Το νέο προϊόν ”Lillium €lite” έχει 18μηνη διάρκεια και προσφέρει δυνατότητα αυξημένης απόδοσης συνδεδεμένης με τον χρηματιστηριακό δείκτη FTSE/ASE-20.

Νέο επενδυτικό προϊόν από την Εθνική Τράπεζα
Ένα νέο επενδυτικό – καταθετικό προϊόν σε ευρώ της σειράς ”κεφάλαιο plus” διαθέτει η Εθνική Τράπεζα από 24/9/2007 μέχρι και 1/10/2007.

Τα προϊόντα ”κεφάλαιο plus” είναι ειδικής μορφής προθεσμιακές καταθέσεις που παρέχουν 100% εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη και δυνατότητα απόδοσης μεγαλύτερης από τα απλά καταθετικά προϊόντα, η οποία εξαρτάται από την πορεία των οικονομικών δεικτών που συνδέονται με την επένδυση.

Το νέο προϊόν ”Lillium €lite” έχει 18μηνη διάρκεια και προσφέρει δυνατότητα αυξημένης απόδοσης συνδεδεμένης με τον χρηματιστηριακό δείκτη FTSE/ASE-20.

Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να αποφέρει σημαντική απόδοση όταν ο δείκτης είτε κινείται ανοδικά είτε παραμένει σταθερός, διατηρώντας συγχρόνως τη δυνατότητα να απορροφά μέχρις ενός σημείου τυχόν πτωτικές κινήσεις του.

Ο επενδυτής λαμβάνει στη λήξη του, πέραν του 100% του αρχικού κεφαλαίου του, μικτή συνολική απόδοση έως 17%, ενώ σε κάθε περίπτωση η απόδοση δεν μπορεί να είναι μικρότερη από την ελάχιστη εγγυημένη, που είναι 4% (μικτή, συνολική). Το ελάχιστο ποσό συμμετοχής στο προϊόν είναι €5.000.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v