Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΤΕ: Νέο επενδυτικό - καταθετικό προϊόν

Ένα νέο επενδυτικό – καταθετικό προϊόν σε ευρώ της σειράς ”κεφάλαιο plus” διαθέτει η Εθνική Τράπεζα από 17/9/2007 έως και 24/9/2007. Το προϊόν είναι τετράμηνης διάρκειας (24/9/2007-24/1/2008) και προσφέρει δυνατότητα αυξημένης απόδοσης συνδεδεμένης με το χρηματιστηριακό δείκτη FTSE/ASE-20.

ΕΤΕ: Νέο επενδυτικό - καταθετικό προϊόν
Ένα νέο επενδυτικό – καταθετικό προϊόν σε ευρώ της σειράς ”κεφάλαιο plus” διαθέτει η Εθνική Τράπεζα από 17/9/2007 έως και 24/9/2007.

Τα προϊόντα ”κεφάλαιο plus” είναι ειδικής μορφής προθεσμιακές καταθέσεις που παρέχουν 100% εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη και δυνατότητα απόδοσης μεγαλύτερης από τα απλά καταθετικά προϊόντα, η οποία εξαρτάται από την πορεία των οικονομικών δεικτών που συνδέονται με την επένδυση.

Το νέο προϊόν έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

FTSE ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΕ ΕΥΡΩ

Το προϊόν είναι τετράμηνης διάρκειας (24/9/2007-24/1/2008) και προσφέρει δυνατότητα αυξημένης απόδοσης συνδεδεμένης με το χρηματιστηριακό δείκτη FTSE/ASE-20.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι ότι η θέση του επενδυτή ως προς την πορεία του δείκτη δεν είναι προκαθορισμένη, αλλά προσδιορίζεται από την τιμή του δείκτη στις 24/10/2007 (Ενδιάμεση Τιμή).

Αν η Ενδιάμεση Τιμή είναι υψηλότερη της Τιμής Έναρξης ο επενδυτής αποκτά θέση αγοράς ως προς το δείκτη, ενώ αν είναι χαμηλότερη της Τιμής Έναρξης αποκτά θέση πώλησης.

Πέραν της απόλυτης προστασίας του αρχικού κεφαλαίου του στη λήξη του προϊόντος, εξασφαλίζει 1,00% εγγυημένη απόδοση (μικτή, ετησιοποιημένη), ενώ ανάλογα με την πορεία του δείκτη FTSE/ASE 20 έχει τη δυνατότητα επίτευξης απόδοσης 7,25% (μικτή, ετησιοποιημένη).



Το ελάχιστο ποσό συμμετοχής στο προϊόν είναι € 5.000.

Αναλυτική πληροφόρηση για τα νέο αυτό προϊόν προσφέρεται από τα Καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας και από την ηλεκτρονική διεύθυνσή της στο Internet www.nbg.gr.

Σημειώνεται ότι το τριετούς διαρκείας προϊόν Κεφάλαιο Plus ”Lillium Anthisis in €”, στη λήξη του 1ου έτους απέφερε στους επενδυτές ιδιαίτερα σημαντική απόδοση, που ανήλθε στο 11,05% (μικτή απόδοση).

Με το εν λόγω προϊόν συνδυάζεται αποτελεσματικά η επίτευξη απόδοσης σημαντικά μεγαλύτερης από τα κλασικά καταθετικά προϊόντα, με την παροχή απόλυτης εγγύησης στο αρχικό κεφάλαιο επένδυσης. Τα στοιχεία αυτά είναι ενδεικτικά των δυνατοτήτων που προσφέρουν τα προϊόντα εγγυημένου κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας, που είναι σχεδιασμένα για να αξιοποιούν τις εκτιμήσεις για την πορεία των ελληνικών και διεθνών αγορών προς το συμφέρον των επενδυτών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v