Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΤΕ: Πρόγραμμα για ένταξη μικρομεσαίων στο Γ’ ΚΠΣ

Η Εθνική Τράπεζα, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα του Τρίτου Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης για τις ελληνικές επιχειρήσεις, υποστηρίζει με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο το Πρόγραμμα Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων του Τριτογενή Τομέα - Εμπορίου και Παροχής Υπηρεσιών.

ΕΤΕ: Πρόγραμμα για ένταξη μικρομεσαίων στο Γ’ ΚΠΣ
Η Εθνική Τράπεζα, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα του Τρίτου Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης για τις ελληνικές επιχειρήσεις και αξιοποιώντας την ηγετική της θέση και τη μεγάλη της εμπειρία στη διαχείριση αναπτυξιακών προγραμμάτων, υποστηρίζει με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο το Πρόγραμμα Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων του Τριτογενή Τομέα - Εμπορίου και Παροχής Υπηρεσιών.

Στο πλαίσιο αυτό:

Θέτει στη διάθεση των υποψήφιων επενδυτών το μεγαλύτερο δίκτυο τραπεζικών καταστημάτων, όπου μπορούν να καταθέτουν τις προτάσεις τους είτε απ’ ευθείας είτε μέσω των συνεργαζόμενων Διαμεσολαβητών (λογιστικά και μελετητικά γραφεία).

Αναλαμβάνει, χωρίς κανένα κόστος, την παραλαβή των επενδυτικών προτάσεων, την αξιολόγησή τους και την παρακολούθηση της υλοποίησης της επένδυσης, καθώς και την καταβολή της κρατικής ενίσχυσης.

Παρέχει δυνατότητα χρηματοδότησης μεγάλης διάρκειας ή και προεξόφλησης της επιχορήγησης, με τους πλέον ανταγωνιστικούς όρους της αγοράς και χωρίς έξοδα φακέλου.

Σημειώνεται, ότι η κατάθεση φακέλων και η υποστήριξη των επιχειρηματιών σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας των επενδυτικών προτάσεων, μέχρι και την εκταμίευση της επιχορήγησης γίνεται χωρίς καμία επιβάρυνση για τους ενδιαφερόμενους επενδυτές, όπως ορίζει το θεσμικό πλαίσιο.

Οι καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής των προτάσεων είναι από τις 17 Σεπτεμβρίου έως και τις 11 Οκτωβρίου 2007, ανάλογα με το τελευταίο ψηφίο του Α.Φ.Μ. των επιχειρήσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v