Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέες πιστωτικές κάρτες από Πειραιώς και D&W

Η D&W και η Τρ. Πειραιώς δημιούργησαν δύο νέες πιστωτικές κάρτες ”Τράπεζα Πειραιώς – D&W” VISA και MASTERCARD αντίστοιχα, με στόχο την ανάπτυξη ενός καινοτόμου τραπεζικού προϊόντος, το οποίο θα αποτελέσει το όχημα για την επίτευξη νέων κερδοφόρων συνεργασιών και την πρόσβαση σε ένα ισχυρό δίκτυο επιχειρήσεων και πελατών, καθώς και σε πληθώρα προνομίων για επιχειρήσεις-μέλη και καταναλωτές.

Νέες πιστωτικές κάρτες από Πειραιώς και D&W
Η εταιρεία D&W και η Τράπεζα Πειραιώς προχώρησαν στη δημιουργία δύο νέων πιστωτικών καρτών ”Τράπεζα Πειραιώς – D&W” VISA και MASTERCARD αντίστοιχα, με στόχο την ανάπτυξη ενός μοναδικού στο είδος του, καινοτόμου τραπεζικού προϊόντος, το οποίο θα αποτελέσει το όχημα για την επίτευξη νέων κερδοφόρων συνεργασιών και την πρόσβαση σε ένα ισχυρό δίκτυο επιχειρήσεων και πελατών, καθώς και σε πληθώρα προνομίων για επιχειρήσεις-μέλη και καταναλωτές.

Η δημιουργία των πιστωτικών καρτών ”Τράπεζα Πειραιώς –D&W” VISA και MASTERCARD βασίζεται σε μια πρωτοποριακή ιδέα που εκφράζει τον τρόπο συνεργασίας του μέλλοντος μέσω ωφέλιμων συνεργιών μεταξύ επιχειρήσεων που αποφέρουν μέγιστα αποτελέσματα και αύξηση κερδών.

Μέσω της χρήσης της πιστωτικής κάρτας ”Τράπεζα Πειραιώς –D&W” ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να απολαύσει ανταποδοτικά οφέλη, μοναδικά προνόμια και εξειδικευμένες υπηρεσίες, όπως μεταξύ άλλων, εκπτώσεις έως 30% σε προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουν εταιρείες που ανήκουν στο συνεργαζόμενο δίκτυο, μεταφορά υπολοίπου με προνομιακό επιτόκιο, δυνατότητα αγορών με άτοκες δόσεις.

Τόσο το δυναμικό προφίλ και το ισχυρό δίκτυο συνεργατών της εταιρείας D&W, όσο και το όνομα και το κύρος της Τράπεζας Πειραιώς αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία των δύο νέων καρτών στην ελληνική αγορά.

Σημειώνεται ότι η επίσημη παρουσίαση των καινοτόμων πιστωτικών καρτών ”Τράπεζα Πειραιώς –D&W” θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση τη Δευτέρα, 4 Ιούνιου 2007, στον Ιππικό Όμιλο Τατοΐου ” Jockey’s Country Club”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v