Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνταξιοδοτικό ομόλογο από την Ευρωπαϊκή Πίστη

Η Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓA λανσάρει στην αγορά ένα καινοτόμο σύστημα συνταξιοδότησης, παρέχοντας σε όσους επιθυμούν να εξασφαλίσουν ισόβιο σταθερό μηναίο εισόδημα από το 65ο έτος της ηλικίας τους. Πρόκειται για το ”Συνταξιοδοτικό Ομόλογο”, που δίνει στον πελάτη τη δυνατότητα να αγοράσει τη σύνταξη του σε ελκυστική τιμή.

Συνταξιοδοτικό ομόλογο από την Ευρωπαϊκή Πίστη
Η Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓA λανσάρει στην αγορά ένα καινοτόμο και μοναδικό σύστημα συνταξιοδότησης, παρέχοντας μία έξυπνη εναλλακτική λύση σε όσους επιθυμούν να εξασφαλίσουν ισόβιο σταθερό μηναίο εισόδημα από το 65ο έτος της ηλικίας τους.

Πρόκειται για το ”Συνταξιοδοτικό Ομόλογο”, που δίνει στον πελάτη τη δυνατότητα να αγοράσει τη σύνταξη του σε ελκυστική τιμή και να ξενοιάσει μια για πάντα, λύνοντας το πρόβλημα επιβίωσης στην διάρκεια της Τρίτης ηλικίας, σήμερα.

Για παράδειγμα ένας ασφαλισμένος 35 ετών, καταβάλλοντας το ποσό των 54.209 ευρώ μπορεί να εξασφαλίσει ισόβια μηνιαία σύνταξη 1.000 ευρώ από την ηλικία των 65 ετών. Το Συνταξιοδοτικό Ομόλογο διατίθεται για σύνταξη από 100€ μηνιαίως μέχρι το ποσό που επιθυμεί ο πελάτης.

Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος δεν διαθέτει ολόκληρο το ποσό, μπορεί να το αποκτήσει από συνεργαζόμενη με την Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ τράπεζα, με προνομιακό επιτόκιο euribor +0,70%. Αγοράζοντας σήμερα το συνταξιοδοτικό ομόλογο, ο πελάτης έχει ετήσια εγγυημένη απόδοση 3,35% στα χρήματα του, συν το 90% της υπεραπόδοσης. Παράλληλα απολαμβάνει φοροαπαλλαγή σύμφωνα με τον εκάστοτε ισχύοντα Νόμο.

Το Συνταξιοδοτικό Ομόλογο απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, αφού το ποσό που θα καταβάλλει ο ασφαλισμένος διαμορφώνεται ανάλογα με την ηλικία του και το ύψος της σύνταξης που επιθυμεί να πάρει. Η απόκτηση του ομολόγου δεν απαιτεί διαδικασίες, ιατρικές εκθέσεις κ.α. όπως τα κλασικά ασφαλιστήρια. Αρκεί μόνο η υποβολή της αίτησης του ενδιαφερόμενου και η κατάθεση του απαιτούμενου ποσού.

Το Συνταξιοδοτικό Ομόλογο, ενώ τυπικά είναι ασφαλιστήριο συμβόλαιο, ουσιαστικά αποτελεί αγορά περιουσιακού στοιχείου – επένδυση – άμεσα ρευστοποιήσιμου, με εγγυημένο κεφάλαιο και απόδοση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ώρα ανάγκης και ως ενέχυρο για τη λήψη δανείου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v