Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αναπροσαρμογή επιτοκίων από την Alpha Bank

Σε αναπροσαρμογή των επιτοκίων καταθέσεων και χορηγήσεων έως και 0,25% προχωρά η Alpha Bank από τις 19 Μαρτίου 2007 μετά την αύξηση του βασικού επιτοκίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Ωστόσο η τράπεζα διατηρεί αμετάβλητα τα σταθερά επιτόκια στεγαστικών δανείων διάρκειας 3,5,7,10 και 15 ετών, καθώς και το επιτόκιο του στεγαστικού δανείου ”Alpha Προστασία”.

Αναπροσαρμογή επιτοκίων από την Alpha Bank
Σε αναπροσαρμογή των επιτοκίων της προχωρά η Alpha Bank από τις 19 Μαρτίου 2007 μετά την αύξηση κατά 0,25% του βασικού επιτοκίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Επιτόκια Καταθέσεων

* Τα επιτόκια των λογαριασμών Ταμιευτηρίου, Ταμιευτηρίου Plus και Προνομιακού αυξάνονται έως και 0,25%.

* Τα επιτόκια των λογαριασμών καταθέσεων Alpha 1/2/3 για παιδιά, εφήβους και νέους αυξάνονται κατά 0,25%.

Επιτόκια Χορηγήσεων

* Το Ελάχιστο Δανειστικό Επιτόκιο (ΕΔΕ) της τράπεζας αυξάνεται κατά 0,25%.

* Τα κυμαινόμενα επιτόκια της Καταναλωτικής Πίστεως αυξάνονται έως και 0,25%.

Το επιτόκιο του Προγράμματος συγκεντρώσεως και εξοφλήσεως οφειλών ”Alpha Όλα σε 1” παραμένει αμετάβλητο. Το επιτόκιο της κάρτας ”Χρυσή Alpha Bank Visa” παραμένει αμετάβλητο.

* Τα κυμαινόμενα επιτόκια στεγαστικών δανείων αυξάνονται κατά 0,25%.

* Τα σταθερά επιτόκια στεγαστικών δανείων διάρκειας 3,5,7,10 και 15 ετών παραμένουν αμετάβλητα, ήτοι 4,60%, 4,75%, 4,95%, 5,10% και 5,30% αντιστοίχως.

Το επιτόκιο του στεγαστικού δανείου ”Alpha Προστασία” παραμένει αμετάβλητο, με προνομιακό επιτόκιο 4,20% για τα 3 πρώτα έτη και μετέπειτα κυμαινόμενο επιτόκιο συνδεδεμένο με το επιτόκιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας πλέον περιθωρίου με προκαθορισμένο όριο αυξήσεως έως 2%.

Επιτόκιο Στεγαστικού Δανείου σε Ελβετικό Φράγκο (CHF)

Ύστερα από την αύξηση κατά 0,25% του επιτοκίου ”Δέσμη-Στόχος” της Ελβετικής Κεντρικής Τράπεζας για το Libor τριμήνου σε Ελβετικό Φράγκο, αναπροσαρμόζει το κυμαινόμενο επιτόκιο του στεγαστικού δανείου σε Ελβετικό Φράγκο από 2,00% σε 2,25%, πλέον περιθωρίου με ισχύ από τις 19 Μαρτίου 2007.

Δείτε αναλυτικά την αναπροσαρμογή των επιτοκίων στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v