Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική: Νέο πολυπροϊόν ”Επαγγελματικό Plus”

Η Εθνική Τράπεζα, στην προσπάθειά της να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών της, δημιούργησε πολυπροϊόν για τους ελεύθερους επαγγελματίες, τον ”Επαγγελματικό Plus”.

Εθνική: Νέο πολυπροϊόν ”Επαγγελματικό Plus”
Η Εθνική Τράπεζα, στην προσπάθειά της να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών της, δημιούργησε πολυπροϊόν για τους ελεύθερους επαγγελματίες, τον ”Επαγγελματικό Plus”.

Με το πολυπροϊόν αυτό, ο πελάτης αξιοποιώντας την ευρύτερη σχέση του με την τράπεζα, απολαμβάνει μια σειρά από προνόμια, όπως δωρεάν συναλλαγές, καλύτερα επιτόκια καταθέσεων και δανείων, καθώς επίσης και καλύτερους τιμολογιακούς όρους για τις υπηρεσίες που του παρέχει η τράπεζα.

Για την συμμετοχή μάλιστα στους προνομιακούς όρους δεν απαιτείται η τήρηση κάποιου ελάχιστου υπολοίπου στο λογαριασμό.

Ο ”Επαγγελματικός Plus” είναι ένας νέος λογαριασμός για τους ελεύθερους επαγγελματίες που δεν είναι μισθωτοί και δεν ασκούν εμπορική δραστηριότητα, όπως για παράδειγμα δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, γιατροί κ.α.

Ο ”Επαγγελματικός Plus” προσφέρει:

* Τρεχούμενο Λογαριασμό με επιτόκιο μέχρι 2,65%

* Δωρεάν μπλοκ επιταγών

* Δωρεάν συναλλαγές ανεξαρτήτως αριθμού και ανεξαρτήτως υπολοίπου στον τρεχούμενο λογαριασμό

* Δωρεάν πληρωμή λογαριασμών ΔΕΗ, ΟΤΕ και άλλων παγίων υποχρεώσεων

* Δωρεάν μεταφορές ποσών σε λογαριασμούς που τηρούνται στην Εθνική

* Δωρεάν κάρτα ΕΘΝΟCASH

* Δωρεάν πρόσβαση στις υπηρεσίες internet banking

* Δωρεάν ενοικίαση θυρίδας για 2 χρόνια

* Χορήγηση πιστωτικής χάρτας χωρίς συνδρομή για όσα χρόνια τηρείται ο Λογαριασμός, με έκπτωση 1 ποσοστιαία μονάδα στο επιτόκιο της κάρτας

* Προεγκεκριμένο όριο υπερανάληψης 1.000 ευρώ και έκπτωση 15% επί του επιτοκίου υπερανάλυψης που ισχύει κάθε φορά

* Έκπτωση 15% επί του επιτοκίου των προϊόντων καταναλωτικής πίστης ”Ανοιχτό Δάνειο”, ”Ανταπόδοση” και ”Άρση Βαρών”, καθώς και 30% έκπτωση στα έξοδα του δανείου ”Ανταπόδοση”

* Έκπτωση 30% στα έξοδα του δανείου ”Ανοιχτό Επαγγελματικό Πλάνο” και έκπτωση 50% στα έξοδα του ”Πολυδανείου”, για την κάλυψη επαγγελματικών αναγκών.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες, που είναι ήδη πελάτες της Εθνικής, μπορούν στο εξής να απολαμβάνουν όλα τα παραπάνω προνόμια, ζητώντας απλά την ένταξή τους στον ”Επαγγελματικός Plus”.

Τα μέλη συλλόγων, σωματείων και ομοσπονδιών, σε συνεννόηση με τους διευθυντές των καταστημάτων της τράπεζας, έχουν τη δυνατότητα να επιτυγχάνουν ειδικές συμφωνίες.

Η Εθνική Τράπεζα έχει δημιουργήσει ανάλογα πολυπροϊόντα για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους που εισπράττουν τον μισθό ή την σύνταξή τους σε τραπεζικό λογαριασμό τον ”Μισθοδοτικό Plus”, καθώς επίσης και για τους Σπουδαστές τον ”Σπουδάζω”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v