Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο ασφαλιστικό προϊόν ”Marfin Εφάπαξ”

Ένα μοναδικό ασφαλιστικό - επενδυτικό πρόγραμμα, το ”Marfin Εφάπαξ”, διατίθεται από το δίκτυο καταστημάτων της Εγνατίας, Λαϊκής και Marfin Bank. Το πρόγραμμα συνδυάζει την επένδυση με την ασφάλιση και προσφέρεται με την καταβολή εφάπαξ ασφάλιστρου (με ελάχιστο τα 5.000 ευρώ) και έχει 10ετή διάρκεια.

Νέο ασφαλιστικό προϊόν ”Marfin Εφάπαξ”
Eνα μοναδικό ασφαλιστικό - επενδυτικό πρόγραμμα, το ”Marfin Εφάπαξ”, διατίθεται από το δίκτυο καταστημάτων της Εγνατίας, Λαϊκής και Marfin Bank.

Το ”Marfin Εφάπαξ” ξεχωρίζει αφού συνδυάζει την επένδυση με την ασφάλιση, προσφέροντας στον πελάτη πλήρη προστασία του αρχικού κεφαλαίου, δυνατότητα υψηλών αποδόσεων στη λήξη του προγράμματος, καθώς και ασφαλιστική κάλυψη ζωής, αποτελώντας έτσι μια ελκυστική πρόταση επένδυσης.

To πρόγραμμα προσφέρεται με την καταβολή εφάπαξ ασφάλιστρου (με ελάχιστο τα 5.000 ευρώ) και έχει 10ετή διάρκεια. Η περίοδος εγγραφών λήγει στις 28/03/2007.

Το επενδυτικό σκέλος του προγράμματος παρέχει πλήρη εξασφάλιση του αρχικού κεφαλαίου. Επιπλέον, το Marfin Εφάπαξ προσφέρει στους ασφαλισμένους πρόσθετες αποδόσεις, που φθάνουν στο 125% της απόδοσης ενός καλαθιού δεικτών που έχει δημιουργηθεί ειδικά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Το καλάθι αποτελείται ισομερώς από τους πλέον γνωστούς και διεθνώς αναγνωρισμένους δείκτες Dow Jones Eurostoxx, Standard & Poors 500 και Nikkei225.

Το ασφαλιστικό σκέλος του Marfin Εφάπαξ παρέχει ασφάλεια ζωής για τον επενδυτή και σιγουριά για την οικογένειά του καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

Παράλληλα, προσφέρεται η δυνατότητα απόκτησης του προγράμματος μέσω προσωπικού δανείου με ευνοϊκούς όρους, χωρίς έξοδα δανείου και με σταθερή μηνιαία δόση για όλη τη διάρκεια της επένδυσης 11,66 ευρώ ανά 1000 ευρώ δανείου.

Τέλος, το Marfin Εφάπαξ προσφέρει τη δυνατότητα ολικής ή μερικής εξαγοράς του προγράμματος αλλά και δυνατότητα φοροαπαλλαγής μέχρι το ποσό των 1.200 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v