Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο προϊόν ” Κεφάλαιο Plus” από την Εθνική

Ένα νέο επενδυτικό – καταθετικό προϊόν σε ευρώ της σειράς ”κεφάλαιο plus” διαθέτει η Εθνική Τράπεζα από 5/2/2007 έως και 12/2/2007. Τα προϊόντα ”κεφάλαιο plus” είναι ειδικής μορφής προθεσμιακές καταθέσεις που παρέχουν 100% εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη.

Νέο προϊόν ” Κεφάλαιο Plus” από την Εθνική
Ένα νέο επενδυτικό – καταθετικό προϊόν σε ευρώ της σειράς ”κεφάλαιο plus” διαθέτει η Εθνική Τράπεζα από 5/2/2007 έως και 12/2/2007.

Τα προϊόντα ”κεφάλαιο plus” είναι ειδικής μορφής προθεσμιακές καταθέσεις που παρέχουν 100% εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη και δυνατότητα απόδοσης μεγαλύτερης από τα απλά καταθετικά προϊόντα, η οποία εξαρτάται από την πορεία των οικονομικών δεικτών που συνδέονται με την επένδυση.

”Jasmin΄s Amphora σε Ευρώ”

Το νέο προϊόν είναι τριετούς διάρκειας (12/2/2007-16/2/2010) και προσφέρει δυνατότητα αυξημένης απόδοσης συνδεδεμένης με την πορεία ενός χαρτοφυλακίου που αποτελείται από 20 διεθνείς μετοχές εταιρειών υψηλής κεφαλαιοποίησης.

Ειδικότερα ο επενδυτής, πέραν του 100% του αρχικού κεφαλαίου του στη λήξη του προϊόντος, λαμβάνει ετησίως απόδοση (μικτή) ίση με τη Μέση Απόλυτη Μεταβολή του χαρτοφυλακίου, η οποία υπολογίζεται με βάση μηνιαίες παρατηρήσεις των τιμών των 20 μετοχών. Ο επενδυτής επωφελείται τόσο από τις ανοδικές όσο και από τις καθοδικές κινήσεις των χαρτοφυλακίου.

Η ελάχιστη ετήσια εγγυημένη απόδοση είναι 1,50% (μικτή). Το ελάχιστο ποσό συμμετοχής στο προϊόν είναι 5.000 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v