Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο προϊόν ”Κεφάλαιο Plus” από την Εθνική Τράπεζα

Ένα νέο επενδυτικό – καταθετικό προϊόν σε ευρώ της σειράς ”κεφάλαιο plus” διαθέτει η Εθνική Τράπεζα από 8/1/2007 έως και 12/1/2007. Τα προϊόντα ”κεφάλαιο plus” είναι ειδικής μορφής προθεσμιακές καταθέσεις που παρέχουν 100% εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη και δυνατότητα απόδοσης μεγαλύτερης από τα απλά καταθετικά προϊόντα.

Νέο προϊόν ”Κεφάλαιο Plus” από την Εθνική Τράπεζα
Ένα νέο επενδυτικό – καταθετικό προϊόν σε ευρώ της σειράς ”κεφάλαιο plus” διαθέτει η Εθνική Τράπεζα από 8/1/2007 έως και 12/1/2007.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, τα προϊόντα ”κεφάλαιο plus” είναι ειδικής μορφής προθεσμιακές καταθέσεις που παρέχουν 100% εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη και δυνατότητα απόδοσης μεγαλύτερης από τα απλά καταθετικά προϊόντα, η οποία εξαρτάται από την πορεία των οικονομικών δεικτών που συνδέονται με την επένδυση.

Ειδικότερα, το νέο προϊόν έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

”FTSE Αυτόματη Επιλογή σε Ευρώ”

Το προϊόν είναι εξάμηνης διάρκειας (15/1/2007-18/7/2007) και προσφέρει δυνατότητα αυξημένης απόδοσης συνδεδεμένης με τον χρηματιστηριακό δείκτη FTSE/ASE 20.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι ότι η θέση του επενδυτή ως προς την πορεία του δείκτη δεν είναι προκαθορισμένη, αλλά προσδιορίζεται από την τιμή του δείκτη στις 15/2/2007 (Ενδιάμεση Τιμή).

Ειδικότερα ο επενδυτής, πέραν του 100% του αρχικού κεφαλαίου του, στη λήξη του προϊόντος εξασφαλίζει 1,00% εγγυημένη απόδοση (μικτή, ετησιοποιημένη), ενώ ανάλογα με την πορεία του δείκτη FTSE/ASE 20 έχει τη δυνατότητα επίτευξης απόδοσης 5,25% (μικτή, ετησιοποιημένη).

Το ελάχιστο ποσό συμμετοχής στο προϊόν είναι 5.000 ευρώ.

Αναλυτική πληροφόρηση για τα νέο αυτό προϊόν προσφέρεται από τα Καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας και από την ηλεκτρονική διεύθυνσή της στο Internet www.nbg.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v