Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα εορταστική προσφορά από τη Eurobank

Μεγάλη εορταστική ενέργεια μέσω του προγράμματος €πιστροφή πραγματοποιεί η Eurobank Cards κατά την περίοδο του Δεκεμβρίου. Το πρόγραμμα €πιστροφή ισχύει για όλες τις πιστωτικές κάρτες Eurobank και επιστρέφει στους κατόχους τους €υρώ ανάλογα με τις αγορές τους.

Νέα εορταστική προσφορά από τη Eurobank
Μεγάλη εορταστική ενέργεια μέσω του προγράμματος €πιστροφή πραγματοποιεί η Eurobank Cards κατά την περίοδο του Δεκεμβρίου.

Το πρόγραμμα €πιστροφή ισχύει για όλες τις πιστωτικές κάρτες Eurobank και επιστρέφει στους κατόχους τους €υρώ ανάλογα με τις αγορές τους.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, κάθε φορά που ο κάτοχος χρησιμοποιεί τη κάρτα του, σε οποιαδήποτε από τις 1.500 και πλέον επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, συγκεντρώνει αυτόματα ευρώ €πιστροφής που μπορεί να τα εξαργυρώσει άμεσα σε επόμενες αγορές του.

Επιπλέον, από την 1η έως και την 31η Δεκεμβρίου η €πιστροφή μοιράζει 10.000 ευρώ κάθε μέρα σε 10 τυχερούς που έχουν πραγματοποιήσει συναλλαγές σε εμπορικές επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα (κάθε τυχερός κερδίζει από 1.000 ευρώ).

Όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών Eurobank που θα κάνουν τις αγορές τους στις επιχειρήσεις με το σήμα €πιστροφή, θα λαμβάνουν αυτόματα μέρος στην καθημερινή κλήρωση των 10.000 ευρώ, ενώ κάθε αγορά τους θα αντιστοιχεί και σε μια συμμετοχή.

Η μεγάλη εορταστική ενέργεια του προγράμματος €πιστροφή εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της Eurobank με στόχο την ανάπτυξη των ηλεκτρονικών πληρωμών και την περαιτέρω βελτίωση της ικανοποίησης των πελατών της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v