Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα προπληρωμένη κάρτα από την Τράπεζα Αττικής

Μια νέα κάρτα, ονόματι Attica Gift Card Visa, διαθέτει στην ελληνική αγορά η Τράπεζα Αττικής. Η κάρτα αποτελεί μια προπληρωμένη και όχι πιστωτική κάρτα, που απευθύνεται σε εκείνους που επιθυμούν να δωρίσουν ή να ανταμείψουν άτομα του εργασιακού ή του συγγενικού τους περιβάλλοντος.

Νέα προπληρωμένη κάρτα από την Τράπεζα Αττικής
Attica Gift Card Visa, ονομάζεται η νέα κάρτα που δημιουργήθηκε και προωθείται από την Τράπεζα Αττικής και αποτελεί προπληρωμένο και όχι πιστωτικό προϊόν.

Η Attica Gift Card Visa είναι μία προπληρωμένη κάρτα των 50 έως 1000 ευρώ και απευθύνεται σε όσους -Φυσικά ή Νομικά πρόσωπα- επιθυμούν να δωρίσουν ή να ανταμείψουν άτομα του συγγενικού, φιλικού ή εργασιακού τους περιβάλλοντος.

Το κυριότερο πλεονεκτήματά της είναι ότι διευκολύνει τον αγοραστή και δίνει την ευχέρεια στον κάτοχο της κάρτας να τη χρησιμοποιήσει, μέσα στη διάρκεια ισχύος της, σε όποιο σημείο πώλησης δέχεται ως μέσο πληρωμής κάρτα VISA, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Η Τράπεζα Αττικής, είναι και από τις πρώτες Τράπεζες στην Ευρώπη και η πρώτη στην Ελλάδα, που έθεσε σε κυκλοφορία προπληρωμένη διεθνή κάρτα δώρου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v