Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο προϊόν ”Κεφάλαιο Plus” από την Εθνική

Ένα νέο επενδυτικό – καταθετικό προϊόν σε ευρώ της σειράς ”κεφάλαιο plus” διαθέτει η Εθνική Τράπεζα από 13/11/2006 έως και 20/11/2006. Τα προϊόντα ”κεφάλαιο plus” είναι ειδικής μορφής προθεσμιακές καταθέσεις που παρέχουν 100% εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη και δυνατότητα απόδοσης μεγαλύτερης από τα απλά καταθετικά προϊόντα, η οποία εξαρτάται από την πορεία των οικονομικών δεικτών που συνδέονται με την επένδυση.

Νέο  προϊόν ”Κεφάλαιο Plus” από την Εθνική
Ένα νέο επενδυτικό – καταθετικό προϊόν σε ευρώ της σειράς ”κεφάλαιο plus” διαθέτει η Εθνική Τράπεζα από 13/11/2006 έως και 20/11/2006.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, τα προϊόντα ”κεφάλαιο plus” είναι ειδικής μορφής προθεσμιακές καταθέσεις που παρέχουν 100% εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη και δυνατότητα απόδοσης μεγαλύτερης από τα απλά καταθετικά προϊόντα, η οποία εξαρτάται από την πορεία των οικονομικών δεικτών που συνδέονται με την επένδυση.

Ειδικότερα, το νέο προϊόν έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

”EUR/USD Locked Range”

Το προϊόν είναι ετήσιας περίπου διάρκειας (20/11/2006-30/11/2007) και προσφέρει δυνατότητα αυξημένης απόδοσης συνδεδεμένης με την ισοτιμία του ευρώ έναντι του δολαρίου Η.Π.Α. (EUR/USD).

Ο επενδυτής λαμβάνει στη λήξη του προϊόντος, πέραν του 100% του αρχικού κεφαλαίου του:

* 4,75% απόδοση (μικτή, ετησιοποιημένη), εάν σε μία (οποιαδήποτε) από τις προκαθορισμένες Ημερομηνίες Παρατήρησης η ισοτιμία EUR/USD κλείσει εκτός του αντίστοιχου Εύρους Διακύμανσης (από –4% έως +4% σε σχέση με την ισοτιμία κατά την προηγούμενη Ημερομηνία Παρατήρησης).

* 1,00% εγγυημένη απόδοση (μικτή, ετησιοποιημένη) σε κάθε άλλη περίπτωση.

Αναφέρεται ακόμα ότι το ελάχιστο ποσό συμμετοχής στο προϊόν είναι 5.000 ευρώ.

Αναλυτική πληροφόρηση για τα νέο αυτό προϊόν προσφέρεται από τα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας και από την ηλεκτρονική διεύθυνσή της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v