Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha: Πρόγραμμα επιβράβευσης συναλλαγών ”Bonus”

Η Αlpha Bank ανακοίνωσε σήμερα την επίσημη έναρξη του μεγαλύτερου, στην αγορά, προγράμματος επιβραβεύσεως συναλλαγών με πιστωτικές κάρτες, του ”BONUS”. Πρόκειται για το πρώτο σε πανευρωπαϊκό επίπεδο πρόγραμμα – προϊόν συνεργασίας επιχειρήσεων λιανικής – το οποίο επιτρέπει την άμεση συλλογή και εξαργύρωση πόντων στα σημεία πωλήσεως.

Alpha: Πρόγραμμα επιβράβευσης συναλλαγών ”Bonus”
Η Αlpha Bank ανακοίνωσε σήμερα την επίσημη έναρξη του μεγαλύτερου, στην αγορά, προγράμματος επιβραβεύσεως συναλλαγών με πιστωτικές κάρτες, του ”BONUS”.

Πρόκειται για το πρώτο σε πανευρωπαϊκό επίπεδο πρόγραμμα – προϊόν συνεργασίας μεγάλων επιχειρήσεων λιανικής – το οποίο στηριζόμενο στη τεχνολογία smart chip επιτρέπει την άμεση συλλογή και εξαργύρωση πόντων στα σημεία πωλήσεως.

Τρεις μεγάλοι συνεργάτες- ηγετικές επιχειρήσεις της ελληνικής αγοράς - η ΤΙΜ, η ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και η AEGEAN AIRLINES - και εκατοντάδες ακόμα καταστήματα ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Αlpha Bank στο πρόγραμμα ”BONUS”, προκειμένου να προσφέρουν στους πελάτες τους ”ΒΟNUS” προνόμια, αναφέρεται στην ανακοίνωση της τράπεζας.

Οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών ”ALPHA BANK BONUS” επιβραβεύονται για τις αγορές τους, ανταλλάσσοντας πόντους που συγκεντρώνουν από τις συναλλαγές τους παντού στην Ελλάδα και το εξωτερικό με είδη και υπηρεσίες που επιλέγουν οι ίδιοι στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του Προγράμματος με δώρα, εκπτώσεις ή ειδικές προσφορές αγαθών και υπηρεσιών.

Ειδικότερα, για κάθε ευρώ που ξοδεύει ο καταναλωτής για αγορές μέσω της κάρτας του, η Τράπεζα προσφέρει 1 πόντο Bonus, οι τρεις μεγάλοι συνεργάτες 4 και οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις 2.

Το πρόγραμμα ”BONUS” βασίζει τη λειτουργικότητά του αλλά και την ”ευφυΐα” του στην τεχνολογία smart chip, που επιτρέπει στους κατόχους να κάνουν συλλογή και ανταλλαγή πόντων στο σημείο αγορών τους, χωρίς καμία άλλη διαδικασία.

Στο smart chip της κάρτας αποθηκεύονται όλες οι πληροφορίες που αφορούν τον κάθε κάτοχο και ανανεώνονται κάθε φορά που η κάρτα χρησιμοποιείται στα τερματικά BONUS.

Σήμερα υπάρχουν περισσότερoι από 200.000 κάτοχοι καρτών ”ALPHA BANK BONUS”, ενώ στο άμεσο μέλλον αναμένεται οι κάτοχοι να ξεπεράσουν το 1.000.000.

To πρόγραμμα ”BONUS” σχεδιάσθηκε με τη συνεργασία της AMERICAN EXPRESS, ενδυναμώνοντας ακόμα περισσότερο τη μακροχρόνια και αποκλειστική για την Ελλάδα σχέση της AMERICAN EXPRESS με την Αlpha Bank.

Στις αρχές Ιουλίου 2006, προγραμματίζεται η κυκλοφορία και της κάρτας συνεργασίας ”ΤΙΜ ΒΟΝUS AMERICAN EXPRESS”.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Διευθύνσεως Καρτών και Υποστηρίξεως Προϊόντων Καταναλωτικής Πίστεως της Alpha Bank, κ. Λεωνίδα Κασούμη: ”Το πρόγραμμα ”Bonus” είναι η αναγνώριση που οφείλουμε στους πελάτες μας, τόσο στους κατόχους καρτών όσο και στις επιχειρήσεις, προσφέροντάς τους προστιθέμενη αξία ώστε τελικά να εξασφαλίσουμε ότι θα μείνουν πιστοί στη σχέση τους μαζί μας”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v