Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λαϊκή Τράπεζα: Νέα προγράμματα Laiki Happy Home

Με νέα μειωμένα περιθώρια κυμαινόμενου επιτοκίου θα προσφέρεται το Laiki Happy Home της Λαϊκής Τράπεζας, ενώ ταυτόχρονα θα δίνει τόσο σε νέους όσο και σε υφιστάμενους πιστούχους, τη δυνατότητα προστασίας από το ενδεχόμενο αύξησης του Επιτοκίου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας.

Λαϊκή Τράπεζα: Νέα προγράμματα Laiki Happy Home
H Λαϊκή Τράπεζα, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών, αλλά και στην αυξημένη μεταβλητότητα του οικονομικού περιβάλλοντος, εμπλουτίζει τα στεγαστικά της προγράμματα Laiki Happy Home με ακόμα περισσότερες επιλογές και προνόμια.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, το Laiki Happy Home θα προσφέρεται με νέα μειωμένα περιθώρια κυμαινόμενου επιτοκίου, ενώ ταυτόχρονα θα δίνει τόσο σε νέους όσο και σε υφιστάμενους πιστούχους, τη δυνατότητα προστασίας από το ενδεχόμενο αύξησης του Επιτοκίου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας (ΕΚΤ).

Ο πιστούχος θα μπορεί να επιλέξει να προστατευθεί από τις ανόδους επιτοκίων για 3 ή 5 έτη και για πιθανή αύξηση του ΕΚΤ κατά 1,00% ή 1,25%.



Επιπλέον, σύμφωνα με την ανακοίνωη, το Laiki Happy Home σταθερού επιτοκίου, θα προσφέρεται και με την επιλογή ακόμα μεγαλύτερης αρχικής περιόδου σταθερού επιτοκίου που φθάνει τα 10 έτη.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται οτι τα στεγαστικά προγράμματα Laiki Happy Home συνεχίζουν να προσφέρονται με επιλογές που ποικίλουν ανάλογα με τις ανάγκες των καταναλωτών όπως:

* Δυνατότητα πληρωμής μόνο τόκων για τους πρώτους 12,24 ή 36 μήνες του δανείου.

* Δυνατότητα μετατροπής του επιτοκίου από κυμαινόμενο σε σταθερό χωρίς έξοδα.

* Δυνατότητα περαιτέρω μείωσης του επιτοκίου ως επιβράβευση καλών πληρωμών.

* Δυνατότητα 6μηνης, 12μηνης, 18μηνης ή 24μηνης αρχικής έντοκης περιόδου χάριτος.

* Δυνατότητα μεταφοράς στεγαστικού δανείου από άλλη τράπεζα χωρίς δαπάνες εξέτασης αιτήματος.

* Δυνατότητα χρηματοδότησης έως και του 100% της εμπορικής αξίας του ακινήτου.

* Δυνατότητα επιπλέον χορήγησης καταναλωτικών προϊόντων με προνομιακούς όρους και χωρίς έξοδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v