Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

”Bonus” στα στεγαστικά δάνεια από Εθνική Τράπεζα

Σημαντική προσφορά της Εθνικής Τράπεζας για τους νέους δανειολήπτες στεγαστικών δανείων ισχύει από 18 Μαΐου και μέχρι την 31η Ιουλίου 2006. Συγκεκριμένα, για κάθε νέο στεγαστικό δάνειο που χορηγεί η Τράπεζα ή για μεταφορά υπολοίπου στεγαστικού δανείου από άλλη Τράπεζα, θα καταβάλλει μαζί με την εκταμίευση του δανείου, εφάπαξ ποσό ίσο με το 4% του χορηγούμενου δανείου σε μετρητά.

”Bonus” στα στεγαστικά δάνεια από Εθνική Τράπεζα
Σημαντική προσφορά της Εθνικής Τράπεζας για τους νέους δανειολήπτες στεγαστικών δανείων, ισχύει από σήμερα 18 Μαΐου και μέχρι την 31η Ιουλίου 2006.

Συγκεκριμένα, για κάθε νέο στεγαστικό δάνειο που χορηγεί η Τράπεζα ή για μεταφορά υπολοίπου στεγαστικού δανείου από άλλη Τράπεζα, θα καταβάλλει μαζί με την εκταμίευση του δανείου, εφάπαξ ποσό ίσο με το 4% του χορηγούμενου δανείου σε μετρητά.

Σε ένα δάνειο λοιπόν 100.000 ευρώ, ο δανειολήπτης θα εισπράττει επιπλέον 4.000 ευρώ μετρητά σαν bonus. Ο πελάτης μπορεί να διαθέσει όπου και όπως θέλει τα μετρητά που εισπράττει, χωρίς απολύτως κανένα περιορισμό. Έτσι η προσφορά αυτή, αποτελεί σημαντική διευκόλυνση για την κάλυψη των εξόδων που συνήθως συνοδεύουν την απόκτηση κατοικίας.

Επιπλέον, κατά το διάστημα της προσφοράς ο πελάτης θα απαλλάσσεται και από τα έξοδα του δανείου (προέγκρισης, δικηγόρου και μηχανικού) που εισπράττει η Τράπεζα. Η απαλλαγή των εξόδων, ισχύει για κάθε νέο στεγαστικό δάνειο που δίδει η Εθνική Τράπεζα.

Η προσφορά αυτή ισχύει για το δάνειο με κυμαινόμενο επιτόκιο, συνδεδεμένο με το βασικό επιτόκιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Όπως σε όλα τα στεγαστικά προϊόντα της Εθνικής Τράπεζας, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν διάρκεια έως και 40 έτη.

Η Εθνική Τράπεζα διαθέτει ευρεία γκάμα στεγαστικών δανείων με ιδιαίτερα ανταγωνιστικά επιτόκια σταθερού επιτοκίου για 1,3,5,10,15 ή 20 έτη.

Επιπλέον, δημιούργησε προϊόντα κυμαινόμενου επιτοκίου που παρέχουν εξασφάλιση στον πελάτη ως προς το ανώτατο ύψος του επιτοκίου ή δάνεια κυμαινόμενου επιτοκίου που η δόση τους παραμένει σταθερή ανεξάρτητα από τις μεταβολές του επιτοκίου.

Επίσης, η Εθνική Τράπεζα χορηγεί επιδοτούμενα δάνεια για την απόκτηση πρώτης κατοικίας από το Ελληνικό Δημόσιο ή/και τον Ο.Ε.Κ., με επιδότηση επιτοκίου μέχρι και 100% ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση του δικαιούχου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v