Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική: Αποδόσεις προιόντων ”Κεφάλαιο Plus”

Στο πλαίσιο προσφοράς πολλαπλών επενδυτικών επιλογών στην πελατεία της, η Εθνική Τράπεζα διαθέτει καταθετικά - επενδυτικά προϊόντα της σειράς ”κεφάλαιο plus”. Επτά (7) προϊόντα της σειράς ”Κεφάλαιο Plus” που έληξαν απέφεραν στους επενδυτές σημαντικές αποδόσεις.

Εθνική: Αποδόσεις προιόντων ”Κεφάλαιο Plus”
Στο πλαίσιο προσφοράς πολλαπλών επενδυτικών επιλογών, η Εθνική διαθέτει καταθετικά - επενδυτικά προϊόντα της σειράς ”κεφάλαιο plus”, τόσο σε ευρώ όσο και σε ξένο νόμισμα, τα οποία παρέχουν 100% εγγύηση αρχικού κεφαλαίου στη λήξη & δυνατότητα απόδοσης μεγαλύτερης από τα απλά καταθετικά προϊόντα, η οποία εξαρτάται από την πορεία των οικονομικών δεικτών που συνδέονται με την επένδυση.

Επτά (7) προϊόντα της σειράς ”Κεφάλαιο Plus” που έληξαν απέφεραν στους επενδυτές σημαντικές αποδόσεις.

Ειδικότερα:

• Το 6μηνης διάρκειας προϊόν ”FTSE ΑΝΟΔΙΚΟ” σε ευρώ με λήξη 3/5/2006 είχε απόδοση 3,50% (μικτή, ετησιοποιημένη).

• Τα 3μηνης διάρκειας δύο (2) προϊόντα ”EUR/USD ΑΝΟΔΙΚΟ ΣΕ ΕΥΡΩ” με λήξη 4/5/2006 είχαν απόδοση 4,10% (μικτή, ετησιοποιημένη).

• Τα 3μηνης διάρκειας δύο (2) προϊόντα ”EUR/USD ΑΝΟΔΙΚΟ ΣΕ ΔΟΛΑΡΙΑ Η.Π.Α.” με λήξη στις 4/5/2006 είχαν απόδοση 7,50%(μικτή, ετησιοποιημένη).

• Τα 3μηνης διάρκειας προϊόντα ”FTSE ΑΝΟΔΙΚΟ ΣΕ ΕΥΡΩ” και ”FTSE ΑΝΟΔΙΚΟ ΣΕ ΔΟΛΑΡΙΑ Η.Π.Α.” με έναρξη 30/1/2006 και λήξη 4/5/2006 είχαν απόδοση (μικτή, ετησιοποιημένη) 4,10% και 7,50% αντίστοιχα.

Με τα εν λόγω προϊόντα συνδυάστηκαν αποτελεσματικά η επίτευξη απόδοσης σημαντικά μεγαλύτερης από τα κλασικά καταθετικά προϊόντα, με την παροχή απόλυτης εγγύησης στο αρχικό κεφάλαιο επένδυσης.

Τα στοιχεία αυτά είναι ενδεικτικά των δυνατοτήτων που προσφέρουν τα προϊόντα εγγυημένου κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας, που είναι σχεδιασμένα για να αξιοποιούν τις εκτιμήσεις για την πορεία των ελληνικών και διεθνών αγορών προς το συμφέρον των επενδυτών.

Σημειώνεται ότι, μέχρι και 5 Μαΐου 2006, βρίσκεται σε εξέλιξη η διάθεση του νέου προϊόντος σε ευρώ Κεφάλαιο Plus ”FTSEuroFirst 80® Add Up” 3ετούς διάρκειας με απόδοση συνδεδεμένη με την πορεία του χρηματιστηριακού δείκτη FTSEuroFirst 80®.

Ο επενδυτής εισπράττει, πέραν του εγγυημένου κεφαλαίου του, 0,50% εγγυημένη ετήσια απόδοση κάθε έτος και, επιπλέον, στο τέλος της τριετίας, απόδοση που υπολογίζεται με βάση τις ετήσιες αποδόσεις του δείκτη, χωρίς περιορισμό στο ύψος της.

Το ελάχιστο ποσό συμμετοχής για τα προϊόντα ”Κεφάλαιο Plus” είναι 5.000 ευρώ, αναφέρεται στην ανακοίνωση της Εθνικής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v