Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Magna Trust: Επενδυτικός οδηγός για το 2002

Σενάρια για το πού θα κινηθεί ο Γενικός Δείκτης του ΧΑΑ, αναλυτική παρουσίαση των επιμέρους κλάδων και επενδυτικές επιλογές για τη διάρθρωση χαρτοφυλακίου περιέχει, μεταξύ άλλων, ο επενδυτικός οδηγός της Magna Trust ΑΧΕΠΕΥ για το 2002.

Magna Trust: Επενδυτικός οδηγός για το 2002
Στην έκδοση επενδυτικού οδηγού για το 2002 προχώρησε η Magna Trust ΑΧΕΠΕΥ, δίνοντας το στίγμα των μακροοικονομικών, εταιρικών και χρηματιστηριακών δρώμενων και εξελίξεων της χρήσης που διανύουμε.

Συγκεκριμένα, ο επενδυτικός οδηγός της Magna Trust, εκτός της ανασκόπησης για το 2001 (μακροοικονομικά – ΧΑΑ – ΧΠΑ – ξένες αγορές), περιέχει προβλέψεις για το πού θα κινηθεί ο Γενικός Δείκτης το 2002 και από ποιες παραμέτρους θα επηρεαστεί, ενώ συμπεριλαμβάνονται στοιχεία για τους κλαδικούς δείκτες, για τις περαιτέρω χρηματιστηριακές εξελίξεις, όπως και επενδυτικές επιλογές για το ”χαρτοφυλάκιο του 2002”.

Ειδικότερα, ο εν λόγω οδηγός περιλαμβάνει αναλυτική παρουσίαση των επιμέρους κλάδων, ήτοι τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρίες, επενδυτικές κι άλλες χρηματοοικονομικές εταιρίες, εταιρίες συμμετοχών, τηλεπικοινωνίες, πληροφορική, ΜΜΕ, ψυχαγωγία, ξενοδοχεία, εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο λιανικό και χονδρικό εμπόριο, τρόφιμα, εταιρίες ένδυσης, κατασκευαστικές, μεταλλουργικές, εταιρίες μη μεταλλικών ορυκτών και λοιπές εταιρίες.

Επιπρόσθετα, ο οδηγός περιέχει στοιχεία για τα μερίσματα του 2000, τις μετοχικές μεταβολές που πραγματοποιήθηκαν το 2001, όπως και τις αποφάσεις των γ.σ. των εισηγμένων εταιριών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v