Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Ρουμανίας:Α/Κ για μακροπρόθεσμους επενδυτές

Σε επενδυτές με μακροπρόθεσμο χρονικό ορίζοντα που προσδοκούν σημαντική υπεραξία κεφαλαίου απευθύνεται το Α/Κ Alpha Ρουμανίας Μικτό Εξωτερικού που αποτελεί το πρώτο Α/Κ που επενδύει κυρίως σε χώρα της αναπτυσσόμενης βαλκανικής και μέλος της ΕΕ. Επικεντρώνεται σε χρεόγραφα της Ρουμανίας. Δείτε τις προμήθειες και τα πλεονεκτήματα του Αμοιβαίου.

Alpha Ρουμανίας:Α/Κ για μακροπρόθεσμους επενδυτές
Σε επενδυτές με μακροπρόθεσμο χρονικό ορίζοντα που προσδοκούν σημαντική υπεραξία κεφαλαίου απευθύνεται το Αμοιβαίο Κεφάλαιο Alpha Ρουμανίας Μικτό Εξωτερικού που αποτελεί το πρώτο Α/Κ που επενδύει κυρίως σε χώρα της αναπτυσσόμενης βαλκανικής και μέλος της ΕΕ.

Στα πλεονεκτήματα του Α/Κ περιλαμβάνονται η παράλληλη έκθεσή σε άλλες αγορές με ισχυρά θεμελιώδη, η μακρόχρονη ισχυρή παρουσία του ομίλου Alpha στη Ρουμανία, η ύπαρξη μιας διαχειριστικής ομάδα με πραγματική εμπειρία στην αγορά και ένα προϊόν με μεγάλη ευελιξία.

Το Α/Κ θα συμμετέχει σε όλες τα IPO’s στο χρηματιστήριο του Βουκουρεστίου, ενώ επικεντρώνεται σε χρεόγραφα της Ρουμανίας.

Ο δείκτης αναφοράς είναι 50% ο Bucharest Se General Index και 50% το Bucharest Ιnterbank Rate.

Διαχειριστής είναι η Alpha Asset Management AEΔΑΚ, θεματοφύλακας η Alpha Bank, ενώ η ελάχιστη προτεινόμενη συμμετοχή ανέρχεται στα 1.500 ευρώ. Η προμήθεια διαθέσεως είναι μηδενική, ενώ η προμήθεια εξαγοράς είναι 1% έως το πρώτο έτος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v